Hele Tome,já si rýpnu za prvé bys měl změnit ten popis pač už to není blesk 1.4 16V ale pořádný hromosvod 2.0 16V a za druhé i ten Nick máš tak nějak taky špatně,co třeba Corsár.s
Tigra 1.4 16V ,sport filtr + Powerbox a komplet výfuk od Katu Jetex Fortex
Držák EVO II Ted už se nehne ani když jsme na motoru stál a pohupoval se
Svody s pletencem a kouskem 60,3 trubky pod autem jsem to svařil a drží jak bejk
Chladič s 82stupňovým termostatem a natahaná voda chybí jen nádržka
Roztahaná ele .. boužel lilo jako magor(dělal jsme v pracovní pláštěnce ) a musím to nechat vyschnout
A tenhle malej zelenej konektor je jedinej co mám u konektoru na řj
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
zdar hele chci se zeptat na ten termostat budu snizovat hlavu a tak pri tankovani 100oktanaku by mela byt vyssi teplota motoru da se sehnat nejaky termostat s vedsim prutokem? nebo uchladi se to v pohode se serii?
Zas takovej rozdíl teplot tamnebude,uchladí se to v sérii v pohodě. On má jinej termostat jen kvůli rezervě na hlavu,nemá coscast,takže prevence kvůli prasknutí Jinak Tigers držím palce,at to stihneš Koukám že pracovní podmínky na ,jako dřív u mě,taky sem tak začínal
E53 3.0i
E39 525d Touring ex
Opel Corsa B GSi 150kw,ex
MECHANICKÉ A KAROSÁŘSKÉ PRÁCE,DIAGNOSTIKA NA ŠUMPERSKU, ODTAH VOZIDEL,ND BMW!! 774665074
Copa začínal prostě nemám garáž no ...Byli časy kdy jsem měl dvě garáže
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
lukki ten termostat je hl. taky kvuli menšímu chladiči měl jsme ho i na tigře i přesto že tam byla coscast hlava
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl