Corsa A Sněhová Královna & Corsa B Modro-Zelená Bestie
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele:
Nazdárek všem,
po delší odmlce jsem tady zpět s novinkou, kterou jsem zakoupil po strastiplné cestě v Bratislavě od jednoho našeho souputníka, který už ovšem Corsu nemá, jeho Nick je Cashe a jinak se jmenuje Petr jako já, tedy po Slovensky Peter.
V práci jsem vyfasoavl urgentní zásilku do Budapešti a při zpáteční cestě ve čtvrtek ráno v 7h od Petra koupil a doma rozleštil tato kola.
Doufám, že na Corse (na Béčku) se budou dobře vyjímat, mám z nich opravdu super pocit.
Tak se kochejte.
Petr
po delší odmlce jsem tady zpět s novinkou, kterou jsem zakoupil po strastiplné cestě v Bratislavě od jednoho našeho souputníka, který už ovšem Corsu nemá, jeho Nick je Cashe a jinak se jmenuje Petr jako já, tedy po Slovensky Peter.
V práci jsem vyfasoavl urgentní zásilku do Budapešti a při zpáteční cestě ve čtvrtek ráno v 7h od Petra koupil a doma rozleštil tato kola.
Doufám, že na Corse (na Béčku) se budou dobře vyjímat, mám z nich opravdu super pocit.
Tak se kochejte.
Petr
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Kontaktovat uživatele:
na bečku budou super jen sem zvědav jak rychle sundáš tenhle rozměr gum 

89´Corsa A Sport (motor nebudu psát
)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
C20XE IN STOCK :pifko:

01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
- Mikes
- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele:
Hello all,
TO Tiger.s: Chlape, proč bych sundaval? Je to ok rozměr, bo by jsi dal širší?
TO Mikes: Já vím, že jsi je chtěl, psal jsi mi to, ale za podmínek, za jakých jsem je jel koupit já by jsi si to při zdravém rozumu rozmyslel, jel jsem tam v tom co minulý týden proběhlo ve všech televizích a rádiích.
VŠEM: mám problémek s DAILY CARem (Citroen Xsara 1.8i), dnes, když jsem jel do práce, tak mi na dálnici vůbec netáhla a když jsem pak dojel kolonu, tak mi nedrželi volnoběžné otáčky až to chcíplo, dnes se na to chci mrknout na skladě v práci, ale se obávám, že domů s tím dnes neodjedu, bojím, že to budu muset dát do Citroenu na počítač, aby přesně určili co s tím je. Napadlo mě prasklá hadice přívodu vzduchu, a že si to bere někde falešnej vzduch a váha je z toho pak zmatená, chvilku jsem uvažoval taky nad Lambda sondou, ale to by spíš jen žralo a nedělalo takovej bordel s otáčkama. Když někdo budete vědít, prosím o radu.
Petr
TO Tiger.s: Chlape, proč bych sundaval? Je to ok rozměr, bo by jsi dal širší?
TO Mikes: Já vím, že jsi je chtěl, psal jsi mi to, ale za podmínek, za jakých jsem je jel koupit já by jsi si to při zdravém rozumu rozmyslel, jel jsem tam v tom co minulý týden proběhlo ve všech televizích a rádiích.
VŠEM: mám problémek s DAILY CARem (Citroen Xsara 1.8i), dnes, když jsem jel do práce, tak mi na dálnici vůbec netáhla a když jsem pak dojel kolonu, tak mi nedrželi volnoběžné otáčky až to chcíplo, dnes se na to chci mrknout na skladě v práci, ale se obávám, že domů s tím dnes neodjedu, bojím, že to budu muset dát do Citroenu na počítač, aby přesně určili co s tím je. Napadlo mě prasklá hadice přívodu vzduchu, a že si to bere někde falešnej vzduch a váha je z toho pak zmatená, chvilku jsem uvažoval taky nad Lambda sondou, ale to by spíš jen žralo a nedělalo takovej bordel s otáčkama. Když někdo budete vědít, prosím o radu.
Petr
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
nevypadaj tak zle, jak jsem myslel .. pneu budou dobrý, co tam máš
A pokud je to 7x15 ET kolem 35, tak škrtat nebudeš ..

A pokud je to 7x15 ET kolem 35, tak škrtat nebudeš ..

Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
-
- Kontaktovat uživatele:
NE šířka je ok ale vejška 
Na tyhle silnice je to nízky poznáš sám

Na tyhle silnice je to nízky poznáš sám

)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl

01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
- Fugy
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
tiger- ty ho strasis, ja na 195/45 jezdil celou sezonu, pokud nebude mit modrej jom a neshodi ho na max tak se s tim jezdit da v poho:D
Opel Corsa B r.v.1999 1.0 12V>> http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?t=3100 uvedena do nomálního provozu
Opel Corsa B r.v.2000 1.6 16V>> http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?t=4716 pokračujeme
Opel Corsa B r.v.2000 1.6 16V>> http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?t=4716 pokračujeme
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak já snima najel cca 4tis km a šli pryč .Takový rány co dostával podvozek bych nepřál nikomu
Ty 195/50 jsou opravdu nejideálnější pneu na ježdění po plzenským okolí 

)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl

01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
-
- Kontaktovat uživatele:
jj akorát se na 45 hůř jezdí je to jen o priotritách 

)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl

01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všem,
Vy mi dáváte chlapi, snad to nebude takovej děs ty pneušky, já jsem si užil rány jak píše Tiger.s i na pneuškách 145/80 R13, které jsem měl filku na Corse, kterou jsem poslal mojí blbostí nějaké paní do zahrady a měl jsem na ní ten podvozek KONI (komplet tlumiče + pružiny), ten byl tvrdej jako prase a pak když jsem stavěl to Bílé Áčko, tak jsem ho tam už zpět nedával, bohatě stabilitě pomohli kola, který lezou ven. Teď ho plánuju dát na to GSI, tak jsem smířenej s tím, že to budou zase štosy, ale uvidíme, nebude to Daily Car, tak to snad dáchnu, navíc bratr má třeba pneušky 205/45/R16 a má sportovní pružiny a dává to a když s ním jedu, tak se mi to zdá dobrý, nic mu tam nějak výrazně netříská.
Uvidíme po pár kilometrech, ty budou beztak nejdřív v dubnu, takže asik tak, zatím je Corsa pořád na dvoře a je celá pod sněhem, tedy obě tři Corsy
.
TO Lukkas: ETčko je myslím 32, ještě se mrknu, ale podle pohledu asik trochen škrtal, na té pneušce je vidět, že je malinko ostrouhaná, respektive taková vyleštěná bo jak to popsat.
Petr
Vy mi dáváte chlapi, snad to nebude takovej děs ty pneušky, já jsem si užil rány jak píše Tiger.s i na pneuškách 145/80 R13, které jsem měl filku na Corse, kterou jsem poslal mojí blbostí nějaké paní do zahrady a měl jsem na ní ten podvozek KONI (komplet tlumiče + pružiny), ten byl tvrdej jako prase a pak když jsem stavěl to Bílé Áčko, tak jsem ho tam už zpět nedával, bohatě stabilitě pomohli kola, který lezou ven. Teď ho plánuju dát na to GSI, tak jsem smířenej s tím, že to budou zase štosy, ale uvidíme, nebude to Daily Car, tak to snad dáchnu, navíc bratr má třeba pneušky 205/45/R16 a má sportovní pružiny a dává to a když s ním jedu, tak se mi to zdá dobrý, nic mu tam nějak výrazně netříská.
Uvidíme po pár kilometrech, ty budou beztak nejdřív v dubnu, takže asik tak, zatím je Corsa pořád na dvoře a je celá pod sněhem, tedy obě tři Corsy

TO Lukkas: ETčko je myslím 32, ještě se mrknu, ale podle pohledu asik trochen škrtal, na té pneušce je vidět, že je malinko ostrouhaná, respektive taková vyleštěná bo jak to popsat.
Petr
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
jo, je fakt, že jsem v Plzni byl a co tam je za silnice....
to jsem ještě nikdy neviděl ..
něco hroznýho ..

Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
-
- Kontaktovat uživatele:
já osobně jezdím na balónech ale kamarádi maj nebo měli třeba 205/40 17 a oproti zimákům (175/65 14) sme nezaznamenali žádnej rozdíl pak například 215/40 17 taky upa stejný jak zimáky (195/60 16) pak ještě jeden příklad 215/40 17 na origo pružinach a tlumičích Bilstein totalní peklo neskutečný rány ale stejný peklo i rány na zimákach (175/70 14) s osobní zkušenosti sem nezažil znatelnej rozdíl v pohodlí mezi nízkou a vysokou gumou a to s kámošema jako spolujezdec mám nalítáno stovky kilometrů a téměř jen v okolí Plzně a na těch nejhorších okreskách v okolí Plzně!!! a z jara na svůj jak říkáte daily cár
chci pořídit 215/35 18 nebo 225/35 18 oproti dosavadním 195/65 15 a vůbec se toho nebojím
a taky budu courat jenom v okolí Plzně po těch nejhorších okreskách!!
toť můj názor 

- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele:
Díky za názor Karle,
dost to potvrzuje i moje dosavadní zkušenost, jak jsem psal, měl jsem i 145/80/R13 a na KONI podvozku zo mlátilo i když jsem tam pak dal 165/70/R13 furt stejně, byl to ten podvozek, možná má Tigr jinou zkušenost, to je asik různé, prostě, přezouvat jen tak nebudu a ani k tomu nebudu mít důvot, páč to prostě Daily Car nebude.
Připravuji Vám pár fotek, co se nám válí na zahradě (Teho Fordu Capri).
Petr
dost to potvrzuje i moje dosavadní zkušenost, jak jsem psal, měl jsem i 145/80/R13 a na KONI podvozku zo mlátilo i když jsem tam pak dal 165/70/R13 furt stejně, byl to ten podvozek, možná má Tigr jinou zkušenost, to je asik různé, prostě, přezouvat jen tak nebudu a ani k tomu nebudu mít důvot, páč to prostě Daily Car nebude.
Připravuji Vám pár fotek, co se nám válí na zahradě (Teho Fordu Capri).
Petr
- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele: