Berry >>> Smithy - Corsa B X10XE

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

Odpovědět
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Berry>>> Nejsi sám kdo má krátký kabel od antény. Já mam stejný problém. V elektře ale normálně prodávaj prodlužky, nebo si nějakou smotni sám.
Corsa C 1.2i
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ja jsems e an to vysral koupil jsme si(resp. dostal) tu redukci k antene a zasunul jsme radio a vyndal jsem ten drzal pod kaslikem a antenu sjem zezadu nacvaknul do radia sice trosku je s tim voser jak tam prd vidis a je malo mista ,ale da se taky v poho a hraje to, jeste si musim pohrat s kabelama aby to drzelo pamet po vyndani klicku, ale toje to nejmensi 8)
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

na tu paměť mi pak řekni kterej to je.. já mám to samý a musím to přehodit.. akorát jsem zatím dost línej ;o))
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
Newman
Corsa forever

Příspěvek od Newman »

Velbloud píše:na tu paměť mi pak řekni kterej to je.. já mám to samý a musím to přehodit.. akorát jsem zatím dost línej ;o))
ty už seš jak já :lol:
Obrázek
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

To jsme dva protoze se mi zas nechce srat s tou antenou :lol: :lol: , ale asi dneska nebo zitra se na to vrhnu tak pak to sem napisu, ono neni mco moznosti, mas cerveny a zluty, cerveny vede do cerveneho a zluty do zlutehu jenze ten zluty tam je takova rozdvojka, takze ty vzmes zluty a das do cerveneho a cerveny do zluteho,ale do jake s tech dvou to uz nevim to se musi zkusit, snad tento cely proces je spravny :wink:
Obrázek
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Newmy.. to víš, učím se rychle ;o))))

Berry.. mno to víš.. rádio je u mě na skoro posledním místě.. tak to neřeším ;o) stejně s tou malou anténou prd chytím... tak je to jedno ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tu bych chtel taky,a le nehci zadnou chromovou a nic podobnyho, ja chci malou ale musi byt uplne cerna aby to nakazilo nic, prtoze ta chromova by tam byl pekny trcak :wink:
Obrázek
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

já jsem si u Kolegáčka vybral tu leštěnou.. je sice pěkná.. ale úplně naprd.. chytnu na ní rádio tak do deseti km za prahou... a jelikož mám moc tvrdej podvozek, tak nemůžu poslouchat CD protože mi skáče, tak poslouchám motor...

Newman
Corsa forever

Příspěvek od Newman »

Velbloud píše:já jsem si u Kolegáčka vybral tu leštěnou.. je sice pěkná.. ale úplně naprd.. chytnu na ní rádio tak do deseti km za prahou... a jelikož mám moc tvrdej podvozek, tak nemůžu poslouchat CD protože mi skáče, tak poslouchám motor...
:smich: si můžeš zpívat jako Berry, ty tam nemáš anti-šok? :shock:
Obrázek
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

ja uz si nezpivam :lol: :lol: no jsou na prd ale hezky to vypada,ale prave ze lestenou nechci, ale cernou 8)
Obrázek
Cymbys

Příspěvek od Cymbys »

Ahoj Berry tak jak se ti líbila Mimoň mě trochu mrzí že jsem tam nebyl,ale příště to snad dopadne.
Opel corsa B
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Mimon byla dobra,a le to ais v jinem topicu, jinak mozna bude jina corsa jeste nevim corsa X14XE sport,ale vse je v prvopocatku, tak uvidime 8)
Obrázek
Cymbys

Příspěvek od Cymbys »

A co se děje že chceš jinou corsičku?
Opel corsa B
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ahoj lidi tak po delsi dobe enco noveho, to vite koupe bytu vyzaduje velkou financni zatez tak si nemuzu moc co vyksakovat,a le ted nejakou dobu budu investovat do corsy aby vypadal a byla ve 100% poradku protoze se naskytlo par zavad

Jednak dnes jsme byl koupit pruziny -40/-40mm od firmy JOM jsou uplne nové s homologacnim dokladem jinka kdyz to bude malo tak ybch je dal hend do sveta nebo sehnal tlumice k tomu, uvidi se zitra jedu do servisu a hend nahodim foto, jinka dale jede Gertruda na olej, vymenu svicek, pak mozna vsech filtru (teda urcite), a prijde asi dlouho ocekavana vaha vzduchu (dnes jsme sehanl novou za 1800,- u auto kelly sice neni Bosch, ale proste 7tis mi prijde zbytecny) dale prijde tady na foru hodne zminovany retez a nechat udelat zadni brzdy, predni uz jsou komplet set od německé firmy TRW, sice to neni zadny tuning, ale rekl sem si ze tuning ma cenu delat na aute ktere je v supr stavu a jinak pro info dnes jsme sehnal levne masku bez znaku od JOMu je to ta smamzelezna jako dela Kamei ale nestoji 3650,- jako u Kamei ale 29,95€ protoze je to JOM, ale to vse casem az auti bude ok a pak smaozrejme vyfuk (to prditko je hrozny vzadu :lol: )
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Jinak pro vsechny proc jsem se tak rozhodl, zaprve kdyz jsem s ni jel do bazaru tak mi ji bylo strasne lito ja i pritelkyne jsme si vytvorili citovy vztah a proste nedame ji, v tech autech co jsem mel vyhlidle je to proste bida to zpracovani a vzhled ve vnitr byla hruza chtel jsme swifta gti zpet ale to je des a byl jsme se svezt calibrou no nic moc a ve vectre A 2000 16V no hruza fakt na corsu nedam vubec dopustit na svoji dobu i soucasnou nadcasove auto interier a vubec nic nedrnci. Takze Getruda je a bude u nas 8)
Obrázek
Odpovědět