Shell/Citi kreditní karta
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
- Larkin
Shell/Citi kreditní karta
Máte jí někdo? Já skoro vůbec nechápu jak ten princip používání funguje.... jezdim denně a tankuju jenom Shell, tak jsem si řikal že 5% sleva na béňo je fajn vsadim se že to má ale asi tak 50 velkých ALE, nebo ne?
- batoo
Pokud je to ta extra karta jak vnucujou u shellu v obchode (ne u kasy) , tak to je prakticky debetni karta. Plati se tam mesicni poplatek, kdyby mne to nenabizela takova pekna kozata slecna, tak bych ji ani nevyslech:)
Opel Corsa B 1.5D 5D 1994 20X 000Km -Socialni edice:)
Opel Corsa B 1.5TD 3D 1995 14X 000Km - rachan edice:)
Opel Corsa B 1.5TD 3D 1995 14X 000Km - rachan edice:)
- Robin
https://www.citibank.com/czech/consumer ... lassic.htm
Tady máš jasně napsáno, jak to funguje. Je to kreditní karta, ne debetní.
Musíš zvážit sám, jestli se ti to vyplatí.
Já u podvodníků už netankuju a na víc i po odečtení 5% jsou mnohem dražší, než třeba Globus, kam jezdím nejčastěji.
Tady máš jasně napsáno, jak to funguje. Je to kreditní karta, ne debetní.
Musíš zvážit sám, jestli se ti to vyplatí.
Já u podvodníků už netankuju a na víc i po odečtení 5% jsou mnohem dražší, než třeba Globus, kam jezdím nejčastěji.
- batoo
- Robin
Škoda, že Shell už stáhnul z webu to vyjádření k testu. Celkem to 3x upravovali. Mě dostal argument, že prý je palivo jiné, než v Německu z důvodu
poptávky na místním trhu. Tím chtěli říct, že Češi jsou blbci a rádi si připlatí za to samé palivo pro lepší pocit..?
-------
"firma Shell nabízí v Německu pod stejným názvem V-Power Diesel naftu naprosto odlišné kvality než u svých českých čerpacích stanic.
Zatímco parametry německého vzorku odpovídaly nadstandardu, palivo natankované v Česku se v ničem nelišilo od obyčejné nafty."
http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty- ... tomoto_fdv
poptávky na místním trhu. Tím chtěli říct, že Češi jsou blbci a rádi si připlatí za to samé palivo pro lepší pocit..?
-------
"firma Shell nabízí v Německu pod stejným názvem V-Power Diesel naftu naprosto odlišné kvality než u svých českých čerpacích stanic.
Zatímco parametry německého vzorku odpovídaly nadstandardu, palivo natankované v Česku se v ničem nelišilo od obyčejné nafty."
http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty- ... tomoto_fdv
- knedlik
- Člen Corsa Clubu
robin tak to je sila ale myslel jsem si to ja kdyz chci lepsi naftu tak koupim u globusu to ulta jinac tankuju vlastni
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°