89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Tome:
Já jsem to na Áčku i vozil, tedy 1.2, bohužel jsem tam 1.2 taky měl, takže to nebyla taková provokace, ale i tak jsem kdejakýho frajera s Felicií strčil hravě do kapsy, obvzálšť když jsem ještě jezdil komplet podvozek KONI, tak se stačilo rozjet na 120 a v zatáčkách byl každej v prdeli, tedy pokud bylo sucho, pak jednou na mokru jsem silnici ve 120 opustil, o ou.
To Romoli:
Proti 1.0 12V nic, to jen jako symbol nejmenší kubatůry co Opel do Corsy dodával, jinak já jsem s tímhle motorem něco málo sjezdil a mimo dálnici mi tenhle motor naprosto vyhovoval, on jak je lehoučkej, tak pracuje velice pěkně a narozdíl od 1.2 HovnoToPojede, co dává Škodovka, se tenhle 3píst povedl na 1čku.
Ahoj všem, Petr
Corsa A 1.2S 1986 READY TO GO // Corsa B C16XE GSI 1994 READY TO GO AS WELL ---My Cars---
To byl taky jen vtip, vím jak to bylo myšleno, jako nápad to neni špatne ale kdo se orientuje v autech tak by spíš za nejslabší považoval 1.2 co se jízdy tyka tak je ten litr o hodně lepší jen kdyby nestavkoval momentalně ale abych nebyl tak uplne OT
tiger.s (snad to pišu dobře ) pekna prace na autě, gratulace ja dělal 2 roky autoelektrikáře ale v těch kabelech bych se zamotal...komplet odstrojení corsy me čeka najaře
Romoli díky moc potěší to ... Káblíky jsou jednoduchý
Jen abych nebyl nařčen že nic nedělám..
Ke 4klapce nebudu vůbec nic psát ani nic nehodlám tu dělat někomu návod kterej tu vymyšlím několik týdnu a stojí mě to hafo peněz... Kvuli tomu není na fotce absolutně vše ..
Eds ph.3 soft
Plus dojdou vačky 280/280
Naposledy upravil(a) Tiger.s dne 21 úno 2011, 21:15, celkem upraveno 1 x.
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
A ještě jedna věc
dělal jsem ted dvě měření spotřeby
město plus sem tam závodík a práce - cca 7,5 (samozřejmě že žádnej kruto závod ale jen třebas kilák abych ujel těm s tédéí kteří velice rádi machrujou )
a ted jsem natankoval za 200kč jezdil pouze do práce a měl jsem najeto 105km a rezerva ještě nic
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ano mám zavařenou tyč v kloubu z kadeta 1,6d vše mělo pasovat do sebe ty klouby jsem scháněl 3 měsíce.. Ale boužel o 3zuby nepasovalo vařil to opravdovej profík nemám o ně vůbec strach ...
Bloude díky kámo
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Tak corsa opět o něco zhubla Hned jak bude zase počasí a hlavně čas tak rozmotám kabeláž,přepojím ele stahování oken a opět vystříhám něco více káblíků který tam nemusí bejt vlastně zruším kompletně kabeláž pod sedačkama
Plus malinkej dáreček
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl