Pokec o všem a o ničem V.
- Robin
Re: Pokec o všem a o ničem V.
Ahoj lidi, s kamarádama jsem koupil jídlo v Duplexu na Václaváku.
http://www.slevomat.cz/cs/doporuc-ziske ... a?c=80a2b8
Myslím, že je to super nabídka, za 400 kč projíst a propít cokoliv v hodnotě 1000 kč. K tomu je v ceně vstup na disco. Já tam budu asi už tuto sobotu a protože jsem koupil 2x, tak i někdy na jaře na zahrádce :)
Kdo koupí přes ten link, má u mě pade :jj_good:
http://www.slevomat.cz/cs/doporuc-ziske ... a?c=80a2b8
Myslím, že je to super nabídka, za 400 kč projíst a propít cokoliv v hodnotě 1000 kč. K tomu je v ceně vstup na disco. Já tam budu asi už tuto sobotu a protože jsem koupil 2x, tak i někdy na jaře na zahrádce :)
Kdo koupí přes ten link, má u mě pade :jj_good:
- Cross27
- Kontaktovat uživatele:
- Robin
Všiml jsem si, že nefunguje registrace. To je závada, nebo je stop stav nových členů..? ;-)
-
to je ta ochrana proti spamu 

This is madness.
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:

Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..

- Wicked
- Kontaktovat uživatele:
nemas je preplnene?
Tvorba webových stránek na zakázku ....
Pro majitelé vozu Opel Corsa slevy

- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Už mi zas všechno fachá,přeinstaloval jsem operu a v poho
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..

- Wicked
- Kontaktovat uživatele:
Super 

Tvorba webových stránek na zakázku ....

- Fugy
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Kubina jedeš zítra do příbrami 100%?
Opel Corsa B r.v.1999 1.0 12V>> http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?t=3100 uvedena do nomálního provozu
Opel Corsa B r.v.2000 1.6 16V>> http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?t=4716 pokračujeme
Opel Corsa B r.v.2000 1.6 16V>> http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?t=4716 pokračujeme
-
Čau kluci ja a moje přitelkině mame corsu asi 8 měsicu nějaké úpravy interieru proběhly.Ale těd bych potřeboval poradit chtěli bychom nejak upravit motor spis nějaky repas ,ale nevim co by do toho mělo patřit.tak prosim někoho kdoby mi udělal nějaky seznam so bych měl koupit vyměnu si udělam sam popřipadě servis .děkuji moc a budu čekat na odpověd corsa B blešman
- Pavča
blesak - a "kozu" máš jakou? Na motoru chceš co? Zvětšit výkon,nebo aby to vůbec jelo? Trochu upřesni člověče.
- nezdvorak
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se teď pídil po datu letošních MV ..... nemile jsem byl překvapen, že jsou odloženy na dobu neurčitou .... jediná akce, na kterou jsem se celej rok těšil a ono letos asi prd ... 

-
Tak kozu ma B 98 1,4 a chtěl bych nějaký ten konik přidat .ma nalitano 158 000 a chtěl bych poradit co vyměnit .blesak píše:Čau kluci ja a moje přitelkině mame corsu asi 8 měsicu nějaké úpravy interieru proběhly.Ale těd bych potřeboval poradit chtěli bychom nejak upravit motor spis nějaky repas ,ale nevim co by do toho mělo patřit.tak prosim někoho kdoby mi udělal nějaky seznam so bych měl koupit vyměnu si udělam sam popřipadě servis .děkuji moc a budu čekat na odpověd corsa B blešman
- knedlik
- Člen Corsa Clubu
jeste by to chtelo vedet jestli je to 8 nebo 16 ventil 

corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
-
Sorka jsem trochu zapomětlivý je to 8 ventilblesak píše:Tak kozu ma B 98 1,4 a chtěl bych nějaký ten konik přidat .ma nalitano 158 000 a chtěl bych poradit co vyměnit .blesak píše:Čau kluci ja a moje přitelkině mame corsu asi 8 měsicu nějaké úpravy interieru proběhly.Ale těd bych potřeboval poradit chtěli bychom nejak upravit motor spis nějaky repas ,ale nevim co by do toho mělo patřit.tak prosim někoho kdoby mi udělal nějaky seznam so bych měl koupit vyměnu si udělam sam popřipadě servis .děkuji moc a budu čekat na odpověd corsa B blešman