Kevin - Corsa B 1.2i
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- zajic
Re: Kevin - Corsa B 1.2i
vypadá to moc pěkně už se těšim na ty kola 

minulost: opel corsa b x1.0xe a astra f 2.0 8v gsi, ted:corsa c GSI
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Teda Keve,klobouk dolu,tys to pěkně rozjel pajáda,doufám že se uvidíme na srazu a porovnáme interier 

Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..

- Kevin
Tiger.s - Dík
No hele pak když sem jí začínal odstrojovat tak sem se nestačil divit... Áčkovej sloupek zvohejbaneja i nosník trochu, obě bočnice a střecha kolem těh kanálků všude zakytovaný
Nějakej borec předemnou no.
zajic - to já taky si piš ale tý práce ještě na nich
Kubina - Ok ok se tešim. Doufám že už je na tom něco vidět oproti Mimoni

zajic - to já taky si piš ale tý práce ještě na nich

Kubina - Ok ok se tešim. Doufám že už je na tom něco vidět oproti Mimoni

Moje Esmeralda neni slepá...
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, pěkná práce. Dávej pak zase fotky, at je na co koukat, jsem zvědavej na výsledek ..
Jinak koukám, že ten přední nárazník už je v černém laku ? ( přijde mi, že se leskne) budeš dávat černej lak ?
A když jsi vařil ty lišty na střeše a kufr, měl jsi svár vedle sváru ? nebo jsi to nechal, jak to bylo na fotce ? s mezerama asi 3-4 cm od sebe ..
Jinak fakt pěkná práce, hlavně to neznič nějakou blbostí, tzn. prahy, spoilery a kdesi cosi ..
Jinak koukám, že ten přední nárazník už je v černém laku ? ( přijde mi, že se leskne) budeš dávat černej lak ?
A když jsi vařil ty lišty na střeše a kufr, měl jsi svár vedle sváru ? nebo jsi to nechal, jak to bylo na fotce ? s mezerama asi 3-4 cm od sebe ..
Jinak fakt pěkná práce, hlavně to neznič nějakou blbostí, tzn. prahy, spoilery a kdesi cosi ..

Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Keve-teď mám kozu v lakovně,ale až přijede tak dám fotky,bude to pecka 

Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..

- Kevin
Lukkas: Nechci aby to vypadalo jako lezení do onech míst ale tvé pochvaly si hodně cením když vím co už máš s kozou za sebou a jak jí máš parádní... Ne ne neboj na nějaký spoilery nemám ani pomyšlení to mě bralo tak v patnácti když jsem hrál NFS
Bude to čistokrevnej němec
Čoveče nárazník je bez barvy, čistej plast. Sám sem koukal jakto že je tak hladkej a lesklej (druhovíroba no) A ty svary - na střeše to zůstalo tak jak je na fotce a to jak si psal 3-4cm od sebe páč plech už se i tak hodně kroutil a nechtěl držet ale na vratech sme jich udělali víc přece jenom se s nima mlátí při zavírání, cca1,5cm od sebe. A barva bude zelená ale jinačí než původní
Kubina: už se těšim

Čoveče nárazník je bez barvy, čistej plast. Sám sem koukal jakto že je tak hladkej a lesklej (druhovíroba no) A ty svary - na střeše to zůstalo tak jak je na fotce a to jak si psal 3-4cm od sebe páč plech už se i tak hodně kroutil a nechtěl držet ale na vratech sme jich udělali víc přece jenom se s nima mlátí při zavírání, cca1,5cm od sebe. A barva bude zelená ale jinačí než původní

Kubina: už se těšim

- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Kevin >Nemáš zač, celou dobu jsem netušim, c ose s tvou Corsou děje, až ted co jsi sem dal fotky, tak sem syp další.
A pak přes ty sváry máš doufám sklolaminátovej kit ? Aby ti to nepopraskalo . ono, když se vaří, tak to má bejt "svár,vedle sváru" max 2-3mm od sebe .. aby to nepraskalo,ale sklolaminátovej kit podrží hodně ..
A pak přes ty sváry máš doufám sklolaminátovej kit ? Aby ti to nepopraskalo . ono, když se vaří, tak to má bejt "svár,vedle sváru" max 2-3mm od sebe .. aby to nepraskalo,ale sklolaminátovej kit podrží hodně ..
Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
- Kevin
Jj neboj z klempířiny sem vyučen
Jj sklolaminát na to přišel. Jak píšeš svár vedle sváru, máš pravdu má to tak bejt ale my sme neměly plechy o stejný tlouštce a to se pak špatně dělá páč jeden plech se ti propálí a druhej se ani nestačí trochu přivařit
Tenhle měsíc půjdou opískovat kola (páč ten starej chrom nejde za boha růčo dolu) a už na nich začnu makat a po příští vejplatě na ně koupim šprcky 165/50 Myslim že na 8 palcovkách to bude to pravé ořechové

Jj sklolaminát na to přišel. Jak píšeš svár vedle sváru, máš pravdu má to tak bejt ale my sme neměly plechy o stejný tlouštce a to se pak špatně dělá páč jeden plech se ti propálí a druhej se ani nestačí trochu přivařit

Tenhle měsíc půjdou opískovat kola (páč ten starej chrom nejde za boha růčo dolu) a už na nich začnu makat a po příští vejplatě na ně koupim šprcky 165/50 Myslim že na 8 palcovkách to bude to pravé ořechové

- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- Kevin
Tak po delším času sem házim fotky interiéru 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Kontaktovat uživatele:

Ou shit!!!!!!
Mazec !!!!
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát
)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
C20XE IN STOCK :pifko:

01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
- Majk
Paráda fak pecka..sem zvědavej až to bude celí v autě

jaký si to uděláš X takový to máš
Corsa A 1.4i Smetka
Corsa A 1.4i Smetka
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Teda..nasadil jsi laťku hodně vysoko,budu muset něco vymyslet abych tě trumfnul 

- Kevin
Děkuji chlapci za každou menší pochvalu mám větší úsměv na tváři 
Jj jen vymějšlej sem zvědav na co přídeš

Jj jen vymějšlej sem zvědav na co přídeš

-
- Kontaktovat uživatele:
Menší tohle ja mazec fakt krásný !!!
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát
)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl

01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl