Levné karosářské opravy 15% sleva pro KLUBÁKY
-
- Kontaktovat uživatele:
Levné karosářské opravy 15% sleva pro KLUBÁKY
provádím levné karosářské,mechanické,lakýrnické opravy vše za hubičku neváhejte a volejte 605249431 s vašim vozem si poradím www.autazeu.ic.cz
- ba_djjour
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
mam promacklej bok u 3dver corsy pod zadnim oknem.v servisu mi rekly 4tis,kolik by to vyslo u vas?rikam normal cena je 4tis.
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravím
bohužel jak sem se díval na vyše bydliště tak ste trošičku z jiného kraje jinak ten rožek dveří tak 900 kč no a ten promáčklý bok tak 2500 kč jsem až z ostravy tak pokud by ste měli zájem tak to přivezte jinak všechny ceny jsou individuální takže takhle když jsem to neviděl nemužu usoudit kolik by to stálo s pozdravem Blažek
- Dances
- Kontaktovat uživatele:
- LLuKKi
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravím klubáci
niní nová akce letní prohlídka vašich vozu již za 99 kč přijedete já prohlídnu co by vaše kára potřebovala co jí schází čepy,tlumiče,prachvky,naplně,stav podvozku,brzdy,vyfuk kompletní kontroa za 100 kč www.autazeu.ic.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Levné karosářské opravy 15% sleva pro KLUBÁKY
Dobrý den
samodřejmě provádíme také vyvaření podlah,prahů,lemu,opravy začínající koroze promáčknuté či uplně poškozené části karoserii prodej nových či použitých náhradních dílu výkup bouraček a autovraku vice zde www.autazeu.ic.cz nebo 731499740
samodřejmě provádíme také vyvaření podlah,prahů,lemu,opravy začínající koroze promáčknuté či uplně poškozené části karoserii prodej nových či použitých náhradních dílu výkup bouraček a autovraku vice zde www.autazeu.ic.cz nebo 731499740