tak jsou tu novinky, na nějakou dobu jsem dojezdil, nastal nějaký FAIL když jsem měnil těsnění pod víkem motoru, po výměně jsem to nastartoval a běželo to jen na 3 válce, ještě hrozně pofidérně a pak už to ani nenaskočilo. Tim jsem se posunul ke kroku ke kterému jsem se chystal už delší dobu, bude jiná kastle (tahle je tak odspoda tak zrezlá že to nemá cenu vyvařovat), ta přijde do laku, pokud se mi podaří sehnat C16XE tak ho tam naimplantuju defacto přijde stavba "nové" corsy tak držte palce, postupně budu přidávat fotky a info jak se postupuje drobné poodhalení do budoucna, corsa bude zeleno-černá
BREAKING NEWS mám tu pro vás první update pár fotek motoru pro který se pojede příští týden šestnáctka se nakonec nějak nekoná... už se těšim až ho budu mít doma
Petr -> děkuju to budu potřebovat, myslim že se spojim s Tiger.sem a nechám si poradit, přeci jen už má zkušenost Lukkas -> neřikám že nemám no... je to těžce amatérský, ale jen jako jakési "info" do budoucna postačující (aspoň pro mě )
dneska jsem vymontoval většinu plastů, jen koketuju nad myšlenkou jestli mám udělat černej interier a zelený doplňky a nebo zelenej interier a černý doplňky, co vy na to?
držím palce s c20xe hl si uprav podle motoru i zbytek auta ! tzn hl brzdy a podvozek
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up