kdy zacne seriova vyroba mam zajem bude ta moje 2000er mit snahu hrabat na 2ku ??? podotykam ze ted nehrabe ani na 1ku jen na lede . tak gratuluju cekam na SZ
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
Není to dělaný je to téměř shodný s lexmaulem ... jen to má OBROVSKOU KLAPKU
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Tohle já mám už za sebou
na sprintu S4 dostala od Tigi... Na normální silnici na ní nemáš
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
njn na kolik to tak rozjedes tu corsu na tech 400 metrech ??? kdyz ja zavodil s S4 tak to prave bylo na normos silnici a ono to c20xe uz moc nechce pri rychlosti 200+
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
lehce přez 160 (mám na max vytočenou 3ku) ted po té upravě nevím ...sem na to zvědav
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Mě by zajímal váš názor .po instalaci nového sání (absolutně jiná klapka a vedení) mám problém že s autem nedokážu plynule přecházet z brždění motorem do udržování rychlosti . motor ukrutně škube ubírá a přidává dokud nesešlápnu víc plyn.
Napadá mi jedna věc bud mám polomrtvej volnoběžnej ventil (i tak ho zkusím promazat a vyčistit) a nebo jsem špatně našteloval čidlo naklopení klapky . Cvakne mi okamžitě co se klapka hne tzn je tam téměř nulová mezera pro vzduch.
Chtěl bych znát váš názor .
Chci zkusit o nějakej milimetřik pootočit to čidlo abych docílil toho že volnoběžnej ventil se začne zavírat o neco déle ..
Na plynej plyn auto jede ukrutně
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
obecne to je problem velke sani ti i pri mirnem pridani posle do motoru vic vzduchu protoze jak mas podtlak a otevres tak se to tam kravsky nasype prece jen volumetrika neni jen o velikosti... na plnej kotel jede +- všecko um je prave v tom vyladit přechody...
mozna bych premyslel jeste o jedne klapce ktera by byla rizena podtlakovym actuatorem a o jeji plochu zmensit tu hlavni klapku.
Daily: sOpel Corsa 1.0 12v ECOTEC 40kW"Mad BlueBerry" In Progress: Nissan 300zx Z32 TwinTurbo Targa 2sic USA verze
já zkusím malinko poladit to čidlo a pak se při nejhorším vrátím k serii klapce
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
to ano ale c20xe má volnoběžnej ventil a problém není ve volnoběhu ale při mírným přidávání plynu
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl