Spirit>Corsa B 1.4i

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Maro
Kontaktovat uživatele:

Re: smazat ..

Příspěvek od Maro »

Co to je? už jsme dokitovali nebo co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co-RS-ák

Re: BlackSpirit Project :)

Příspěvek od Co-RS-ák »

Fugy píše:...v nynější době by nemělo šanci, lamináty už nevládnou světu a navíc toto je 100% zavařené kovem ...

neni jedno z jakého materiálu je podklad kterej neni vdiět?? navíc co máš proti laminu?-jen pro mou informaci, nevyznám se v tom ;)
Spirit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spirit »

ne nedokitovali .. ale já nemám potřebu tady někomu vysvětlovat jestli to praskne nebo ne ... ale když jsou tady lidi co snědli učebnicu o kitování .. tak to nemá cenu vubec řešit ... je to tam nanýtované uplně na krev .. že jsem s tím ani nehnul . tak nevidím duvod proč by to mělo praskat .. a když to bude pod lakem tak nikdo nebude vědět jestli je tam kit nebo jestli je to navařené ... Ale jak říkám .. je mě to jedno a tady MISTRAMA se o tom nebudu bavit .. pár už takovývh aut znám a nic neprasklo ... takže se tu mějte :deejay:
Opel Corsa B 1,4i Steinmetz
vaneon
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaneon »

asi moc nevěříš tomu co děláš co ? nejlepší je se nenechat zvyklat a udělat si to podle sebe ;-) když to hned takhle zabalíš tak nevím no ...
Vaneon Opel Corsa B 1.0 12V 5dv. červená ...
Spirit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spirit »

Já věřím tomu co dělám :wink: jinak bych to asi nedělal ... ale nemám potřebu tady někoho přesvědčovat o něčem .. o čem si už myslí svoje .... já už s tím zkušenost mám,takže vím proč se to udělalo tak jak se to udělalo ... :wink:
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

Jako mě osobně je jedno, jak to auto uděláš, protože moje není. Jsem zvědavý na finální verzi. Hele a vůbec ty narážky na to neřeš... jak to čtu.. tak 10 lidi ti řekne úplně to samé co řekl první :D a nejsi sám. Fakt to nemá smysl řešit.. je to tvé auto, tvé kitování a tak jak si ho uděláš ho budeš mít.

P.S: na všechny triky, finty atd.. příjdeš později.. né hned. Mluvím z vlastní zkušenosti
vaneon
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaneon »

no tak vidíš pokračuj a dělej jak umíš ;-) ... spoustě lidí se tohle plošný kitování nepovedlo no ... jinak vetšina lidí tu vyznává clean style takže hodnotí podle svého vkusu ... 100 lidí 100 chutí ... obnov si svůj profil a ber názory lidí s rezervou ;-)

Až to budeš mít hotový tak to určitě bude vypadat líp ;-)
Vaneon Opel Corsa B 1.0 12V 5dv. červená ...
Byzon

..

Příspěvek od Byzon »

zdravim tě, ja to tu čekuju od začatku a těšil jsem se na finalni fotky s lakem.
ja mam svuj styl, kerej se nikomu tady nelibi a vubec mě to nezajima ;) mě zas tak clean styl přijde prostě jak auto po umytí co má vydřenej podvozek.pro mě je hlavni, že se moje auto libi mě.. :)
Corsa B 1.0 12V r.v.98

www.RESYST.cz -- Tvorba webových stránek s redakčním systémem - pro milovníky cors lepší ceny :-) --
Kevin

Příspěvek od Kevin »

Spirit: Tak to tě chápu. Poslední dobou mi taky každej porád řiká ať to rozebraný auto odvezu na vrakáč a už mě to začíná pěkně s..t!!! Takže se ti omlouvám za ty chytrý keci co sem tady prohodil. Každopádně jak sem psal sem zvědavej na výsledek 8)
Moje Esmeralda neni slepá...
Spirit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spirit »

Šak já si to auto taky dělám pro sebe :) .. at si každý říká co chce .. já su svuj a dělám si věci po svém ... mám 22 a už mám 4té auto ... GIII 1,8 90Ps .... GIII 2,8VR6 174Ps ... Ted se dělá tahle Corsa ... a ještě budu během týdne vytahovat ze šopy Audi 80 Coupé B2 GT 1,8 100Ps (které musím celé zrenovovat a chci ho mít v originálním stavu jak nové) .... jak se dodělá Corsa tak sem naperu zbytek fotek ... Zatím vám sem dám 2fotky těch GIII .. at si nemyslíte že su nějaký "šašek" co jen kituje ;)
Spirit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spirit »

..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Odpovědět