hele krabička newim co je to vidim poprví ale měl sem stejnej problém dal sem jiný rádio a jelo v poho pak sem chtěl dát zpátky origo a nešlo newim je to záhada asi si corsa zvykla na větší luxus .jinak žlutej není anténa ta není ani v tomhle konektoru toe zvlášť žlutej je spínaný napětí a červenej stálí napětí takže jestli ti prdla jenom jedna pojistka tak ti to teoreticky může blikat ale nemůsí to jít.se na ty pojistky podívej když v ní ten drátek nebude přerušenej tak je ready
Corsa B 1.4 8v Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
a nebo co bys měl nejjednodušší když nevíš ani na co ta krabička je tak jí vihoď kabely naletuj na sebe a máš to nejjednodušší já měl v koze když sem jí koupil 3 ňáký krabičky který sem ani nevěděl k čemu sou tak sem je vyházel a všechno funguje jak má
Corsa B 1.4 8v Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
havli, neměl bys takové schéma i na DID? už sem si tedy zvyknul, že mám čas na rádiu a DID mi ukazuje delku jizdy, ale navic funguje pouze při zapnutých světlech, pokud jsou vypnutá, je nefunkční ...
Tak jsem teď koukal na ty pojistky, ta větší by měla být v pořádku, ale v té měnší je kousek drátu, který vypadá, že končí uprostřed skla a dál nic, takže je asi v háji ta menší. Se skočím tady u nás zeptat, jestli ji náhodou neprodávají, ale o tom pochybuju
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
Co-RS-ák píše:havli, neměl bys takové schéma i na DID? už sem si tedy zvyknul, že mám čas na rádiu a DID mi ukazuje delku jizdy, ale navic funguje pouze při zapnutých světlech, pokud jsou vypnutá, je nefunkční ...