Vidim,že konkurence s černobílim interierem bude veliká
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
NE Ta už je asi měsíc sundaná a zbroušená do hladka... Jen se mi do ní nějak nechce je to velká plocha a tou barvou ve spreji mi to nějak nejde na takhle velký ploše
Prosím vás chlapi vy co máte doma VW!!! Z kterýho modelu jsou tyhle rafičky.? Hned jak se to dozvim tak je seženu a fláknu je tam!!! Prosím prosím
Tyžtak tady je fotek víc - http://mountercz.rajce.idnes.cz/Raficky_z_VW_v_tigre/
co-rs-ák: Dík taky sem si říkal že kámoš je v golfu má a sou mi hodně povědomí... Dík du to hnedka hledat
(pozdější doplněk) TREFA!!! Jsou z Golfíka IV tak je začnu schánět! Děkuju...
Tak dneska sem poprvé pocítil že má někdo mí koule pevně v hrsti!!! A to tak že se mi ozval týpek s krz zavaření nárazníků a řekl mi cenu
Počítal sem s někakym tim bůrem nebo nějak tak ale když mi potom řekl že to musel vařit na dvakrát! Tak se automaticky zdvojnásobila i cena. Tohle kdybych věděl tak si radši koupim na to tu svářečku za 2500,- Vezmu starej nárazník a radši bych si to doma zpatlal dohromady sám
No sem právě myslel že mi to nějak poví ale říkal že takhle dopředu to odhadnout nedokáže... (kdyby mi tohle řek tak ty nárazníky nakládám zpátky do auta a sem hnedka pryč)
Nevim až zejtra si pro to pojedu mám totiž odpolední ale do telefonu říkal že by to mělo vycházet na nějakejch 11200,- a pak říkal že když toho bylo takoví množstní tak že mi sleví asi na 9000,-