je ty mas C16NZ hele slysel jsem ze uplne nepasuje kabelaz C12NZ- C16NZ taky porat premejslim o teto prestavbe motor je doma ale zase jsem nedavno komplet udelal GO 1.2
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
jojo ta 1.6 je uz o necem jinym me hodne pomohl navod Arciho ma to u sebe ve clenech a kabelas jsem neupravoval napasoval jsem tam rozdelovac z ty 1.2 a mel jsem vyresenej problem jinak je tam vse stejny
Corsa B blanco de 5 puertas 1.6 GSI 55 kilovatios 75 caballos(po 20letech rozkvetla a zvadla)
Corsa B wagon blanco 1.4 66 kilovatios 90 caballos < wagon >
tak po dlouze odmlce jsem zase tu auto jsem povyvařoval čast auta nalakoval a ještě vic prace mě čeká konecně to zase vypada jak auto....
kapota už zustane černá mě se to tak vic libí
sry za kvalitu foto mobilem
jestě ten podvozek koupit .....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Corsa B blanco de 5 puertas 1.6 GSI 55 kilovatios 75 caballos(po 20letech rozkvetla a zvadla)
zase nějaký akt.
šachovnicová stropnice ale ta už je tam docela dlouho
stavitelny podvozek od jomu
jiny zesilovač
a vyměnil jsem kola(kvůli PčR)
a těd vaše kritika
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Já to na autě lehce vidět mám, měl jsem tam Advantage a když se na to zadíváš, tak to lehce vidět je, že tam není poškozený lak. Ale řekl bych, že na té černé to tolik vidět nebude, ale nevím no.
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
taky si myslím že to vypadá líp
A ještě jednu věc jsem zapoměl docela podstatnou...a to takovou že jsem osobně už namotal 100 000 km
Prostě spolehlivé auto...