Kontrolka motoru svítí.
Moderátor: Arci
-
Kontrolka motoru svítí.
Zdravím mám problém jelikož mi Corsa 1,2 16V za studena cukala ,tak dneska jsem vytáhl váhu vzduch a vyčistil jsem ji lihem po nasazení motor naskočil chvilí cukal, ale pak se rozběhl normálně, ale nezhasla kontrolka motoru s bleskem, skusil jsem několikrát znovu nastartovat, odpojit a připojit kabel k váze vzduchu ale nic svítila pořád, pak jsem na dvě hodiny odpojli baterku a po zapojení baterky a nastartování kontrolka opět nezhasla.Skusil jsem auto projet a jede stějně jako předtím. Jediné co jsem si všimnul, že po zapnutí klíčku kontrolka jakoby jemně problikne, ale nevím jestli to nedělala už i předtím. myslíte, že jsem poškodil váhu vzduchu?? díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontrolka motoru svítí.
podivej se jestli si tu vaho dobre nasadil
muze byt jen otocena jednou se mi to stalo .) otoč ji a uvidíš 

- SniperDave
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontrolka motoru svítí.
Problem je takovy, že ŘJ zaznamenala závadu, která se projevovala po celou dobu běhu motoru, tato závada je tedy dlouhodobá a kontrolka oznamuje, aby si to dal do servisu, kde závadu odstraní a vymažou ji z paměti ŘJ. Což ty ji z paměti nevymažes, budes ji tam mít stále. A dále v ŘJ může být víc jak jedna závada. Mam stejhný problem,ale vůbec mě to netrápí
ted Opel Corsa 1.2 16V ,Van, rv. 2001, BA/LPG, tazne, cca 216 000km nalitano, jinak mam v zaloze a naprodej ten samy motor i s klimou.
Je to kopac,ale jsem spokojenej!
Je to kopac,ale jsem spokojenej!