Ahoj novy clene tak drzime palce at to vsechno dobre dopadne jinka kamarad ted dostal od bratra taky corsu B 1.7 D a nejezdi to spatne na to ze to nema turbo a tak a ty veci co jsi nahodil, tak urcite budou sluset corse
to Berry:Diky moc za přivítání.Myslim,že budu spokojen sice to nebude 1.5TD,ale zase je nákladná oprava turba kdyby náhodou...Už se těšim až bude doma...
oprava turba zase tak nákladná není. S Melou jsme jej koupili za 4.000,- a výměna byla otázkou cca 2 hodin. Ale to původní nefunkční turbo, to byla lahůdka původní majitel prostě vyndal turbínky a turbo sešrouboval durch šroubem, aby se nerozletělo. Profík v každém směru
tak už se na ni pracuje...spravujou se mouchy a potřebuju s jednou poradit...mezi volantam a budíkama je kryt a ten ma zespota tři štoubky,ale ja tam mam jen jeden a to prostředni..nevite náhodou jaké jsou ty dalši dva?
Ten interier je krásnej. Už se těšim až to dáš dokupy,na fotky. Ty šroby já tam mám tušim tři a ještě by měly být dva, když otočíš volantem tak je uvidíš,
For havli:jj vim,ale potřebuju vědět jake tam jsou ty dva ze spodu...mam jen ten prostředni...jestli jsou to M5,M6 a jaké délky jsou,jestli tam jsou podložky a jestli jsou ty šroubky obyčejne nebo zapoštěne.Nebo tam jsou zavitořezne?vubec nevim a netušim.dik
Tak to už si nevzpomenu a to jsem to mněl nedávno dole , dával jsem pod lukas od blinkru joystic k radiu. Ale vim že nebyly origo, byl každej jinej po tom praseti co to mněl přede mnou.