Tak sem se dozvěděl že bratr si bude kupovat CO2 takže by to bylo parádní a asi za měsíc nebo za dva bych se do kozy vrhnul plnou parádou aby byla na příští sezónu připravená
taky pravda v létě to není moc potřeba , vím zhruba jak na to ale když jsem se ptal u opla tak mi řekli že to jde z vypínače do relé které teprve sepne silovou část vcelku logické páč když si představím že přes ty vypínače jde minimálně 20A se mi nějak nelíbí, ale na netu jsem našel 4 schémata 3 z toho byly ze servisních manuálů a tom to bylo vyobrazeno že žádný relé pouze čistě silová část do vypínače a z vypínače hned do sedadel. Tak nevím komu věřit
Jejej tak v tom už se vůbec neviznám nějaký relé či co
Tohle mi udělá kamarád páč já a kabílky se moc k sobě nehodíme
Navíc já mám ty sedačky ze Swifta tak to bude těžší oříšek...
mě se poštěstilo koupit originální kožený sedadla za slušnou cenu, mají aj vyhřívání ale taky si nejak nevím rady jak to správně zapojit ale do odborného servisu se mi to dávat nechce abych zaplatil nechutný prachy, ale jak říkal souky dám tam 2 relátka a bude po starosti, třeba to bude ani hřát
Jaký by byli nejlepší destičky k těmhle kotoučům od Bremba.? Vim že když se spojí špatná kombinace destiček a kotoučů tak to dělá neplechu a nefachaj tak jak maj prej... http://www.escape6.cz/brzdova-soustava/ ... bra-256x24./
Dík za rady