ahoj lidicky...na mojem opliku se pracovalo asi mesic mozna dva..napisu vam co se deje...sundal jsem pouze na predku brzdy a odpojil hadicky( tim padem vytekla kalapalina)..za mesic jsem je dal zase dohromady ty brzdy a chtel je odvzdusnit.. odvzdusnit bohuzel nesly tak me napadlo ze bude brzdovy valec spatny ze po case to ty gumicky nevydrzej kdyz jsou na sucho..vymenil jsem ho tedy za druhy a bylo to to same(nic mene ted jich mam v garazi asi 5 a z toho jeden jsem si vymontoval z auta ktere prijelo ke garazi takze ten valec nemohl byt spatny) odvzdusnovani mi spolikalo uz vice nez 12lahvicek kapaliny, kamrada kdyz vezme svorku a ucpe predni hadicky hned u trmenu pedal najednou ztvrdne a je to supr ale brzdi bohuzel jen coz nemuze bejt,pote co svorku uvloni pedal se opet propadne a je jak blato,nejde nam to do hlavy ptz nikde nic netece...uz nevim jak dal vyzkousel jsem snad vsechno dokonce kamarad si vypujcil z prace nejakou masinku na odvzdusnovani brzd a takyto nepomohlo tak ptoto se ptam zde, treba uz se s tim nekdo z vas setkal a vi cim to je nebo treba nekoho z vas neco napadne..dekuju za odpovedi
jediný co ti můžu napsat je že mám uplně stejnej problém, ale s tim rozdílem že u mě to nebylo odpojený tak dlouho, nechtěl se mi měnit válec, už je to asi 3x odvzdušněný a pořád nic, uvítám taky rady
no ja jsem vymenil prasatka,predni hadice a ted tam jdu davat novy pakny a mam i novej valec tak uviidme..kdyz na to prijdu cim to bylo napisu to sem..ale i tak uvitam rady ! myslim si ze je tohle docela dulezity a pro ostatni co tomu aspon trosku rozumnej tak dobry tema...tak uz sjem tu dva lidicky co potrebujou pomoct!!!!
tak jsem mam nove prasatka,nove paknynkomplet nove trubky jak na predek tak na ,nove hadice na predek,novy brzdovy valec a dneska jsem zkousel i jine trmeny...problem je poad stejny a uz nevim kudy kam...
no skus ho vyšroubovat uplně z brzdiče a šlapej na pedál když ti poteče brzdovka tak to bylo odvzdušňovákem.ona se tam občas udělá taková koroze že úplně ta dirka ''zaroste'' a pak to nejde odvzdušnit.když ti bez něj poteče kapalina normálně tak je všechny vyhoď a pořiď nový jeden stojí do 30 kč .já sem dával nový automaticky když sem dělal brzdy
Corsa B 1.4 8v Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
jamal.jefries- ovzdusnovaky jsou v cajku a hadice jsou spravne vedou hned nahoru nejsou provesene nic....
fošna- neboj na to jsem opravdu nezapomel DDD
PDK- trmeny mam spravne
jj normalne z nich tekla..hele kluci problem vyresen! nakonec mel PDK pravdu!!!! strasne me zmatly vypustaky a me to nedalo a prohodil jsme tedy trmeny a hned to slo..prace cca s pripravou naradi tak 20minut...PDK dekuju moc !!!!!!!
PS:lookass007- jestli mas porad problem s brzdamy zkus take ty trmeny..za zkousku nic nedas
tak vidíš ono je to kdyžtak i na těch třmenech napsaný kterej je levej a kterej pravej tak aspoň že se zadařilo ono by to nevadilo kdybys neměl ty hadice nahoru ale dolu protože problém je v tom že když prohodíš třmeny tak sou díry od hadic vůči třmenu o 180 stupňů otočený takže sme měly svim způsobem pravdu oba
Corsa B 1.4 8v Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction