Sem netušil že třmeny jsou tak těžký
Kevin - Corsa B 1.2i
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
- Kevin
Re: Kevin - Corsa B 1.2i
Tak a třmeny z Cali jsou konečně dom
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Moje Esmeralda neni slepá...
- NoX
pokud ti nejde jen o efekt, tak na corsu klidne kup uplne obycejny kotouce plny, treba od NK, pak te oba dva vyjdou na tisicovku, je zbytecny davat 3 tisice za drazkovany... brzdy z calibry na corse 1.2 jsou i tak o 200% silnejsi, nez potrebujes 
- Kevin
Já mám právě v plánu tam přes zimu loupnout 1.4 16V když ho teda seženu
A nevim proč ale sem si řek že když už tak už pařádný... Vim že najdu i mnohem levnější ale tyhle mi nějak i padly do oka
A nevim proč ale sem si řek že když už tak už pařádný... Vim že najdu i mnohem levnější ale tyhle mi nějak i padly do oka
- NoX
i obycejny nedrazkovany kotouce jsou porad "poradny", na tak lehkym aute , ver mi
) a usetreny 2 tisice za brzdy muzes vrazit do neceho jinyho...osobne bych ti spis doporucil zainvestovat do kvalitniho podvozku, pac ten ma taky hodne vliv na brzdeni 
- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Kevine,
opravdu lze než souhlasit s NoXem, jediné "důležité" je, aby to byli kotouče vnitřně chlazené, drážky a já nevím vrtání a tyhle debility jsou jen na oko, na Corse to nepoznáš ani kdyby jsi tam měl C20tku. U brzd u starších aut jsou podstatné zkontrolovat chod brzdičů a vzadu prasátka, jestli netečou, no však znáš, když Ti dobře běhá tohle a máš dobře odvzdušněno, tak už líp to brzdit nebude, by jsi tam dal kotouče ze zlata
.
Jinak sorry za OT.
Petr
opravdu lze než souhlasit s NoXem, jediné "důležité" je, aby to byli kotouče vnitřně chlazené, drážky a já nevím vrtání a tyhle debility jsou jen na oko, na Corse to nepoznáš ani kdyby jsi tam měl C20tku. U brzd u starších aut jsou podstatné zkontrolovat chod brzdičů a vzadu prasátka, jestli netečou, no však znáš, když Ti dobře běhá tohle a máš dobře odvzdušněno, tak už líp to brzdit nebude, by jsi tam dal kotouče ze zlata
Jinak sorry za OT.
Petr
- NoX
no, treba u calibry je rozdil mezi obyc kotoucem a vrtanym/drazkovanym citit, hlavne pri opakovanym brzdeni z velke rychlosti - 200km/h treba.... ale u corsy uz je to radove + 5% vykonu, za + 200% ceny 
pac pri cene 3 tisice jen za kotouce uz dokazes sehnat trmeny z calibry turbo, obyc kotouce z calibry turbo, a prevrtat je na 4x100...a to bude zase nekde jinde, nicmene uz je to zbytecna sila, at uz na 1.2 8v nebo na 1.4 16v...
a jinak pro info, kdyz sem mel ty samy brzdy na corse 1.4 8v (domaci vymena
) ), tak pri plnym zaslapnuti brzd mi litaly veci ze zadniho plata az k ridici,a to sem nemusel jet ani nijak rychle - 80 - 100km/h...
pac pri cene 3 tisice jen za kotouce uz dokazes sehnat trmeny z calibry turbo, obyc kotouce z calibry turbo, a prevrtat je na 4x100...a to bude zase nekde jinde, nicmene uz je to zbytecna sila, at uz na 1.2 8v nebo na 1.4 16v...
a jinak pro info, kdyz sem mel ty samy brzdy na corse 1.4 8v (domaci vymena
-
Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Kevine přijed a rozjedem to na 200+ a zašlapnu to s tebou .. jestli zůstaneš v sedačce bez pomoci rukou koupím ti flašku
Mám plný kotouče a tvrdý deskyy od meyle a neskutečný
Mám plný kotouče a tvrdý deskyy od meyle a neskutečný
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát
)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
C20XE IN STOCK :pifko:
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
- Kevin
Když ono je pravda že nejste první co mi říkaj že drážky a ďůry u takovehle motorizací je jen spíš pro okrasu a úplně zbytečný... Ehmmm že bych dal na vaše rady a ušetřil tak tím pádem pěkný pěníze
A podvozek mám od Jomu - sice je celkem dost levnej ale příde mi že je dostačující na kozu, na podvozek od KW teď momentálně nemám
Jinak teda jestli bych mohl poprosit o nějakou slušnou kombinaci těch kotoučů s destičkama poradit.? Co máš Tigře třeba přesně ty.?
A podvozek mám od Jomu - sice je celkem dost levnej ale příde mi že je dostačující na kozu, na podvozek od KW teď momentálně nemám
- NoX
ja mam ozkouseny kotouce NK, ktery se daj sehnat kolem dvanacti stovek za par, desticky taky NK, a bylo to uplne v pohode... oboje to dohromady vyslo asi na 1600,-...
- Kevin
Nevim jak je to možný ale nemůžu najít jak kotouče od NK tak i od Meyle na Calibru
Hold jak už sem několikrát zmiňoval - já a počítač no nic moc no
Hold jak už sem několikrát zmiňoval - já a počítač no nic moc no
- NoX
mrkni na katalog.mjauto.cz , tam neco najdes...ale v podstate ti je jedno, co tam das, krome optimalu 
- knedlik
- Člen Corsa Clubu
keve meyle nekupuj se mi je podarilo zkroutit najel jsem na nich 2000km takze nic moc 
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
-
Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
mám komplet meyle a jezdím snima jako prase a drží
jde taky o to jestli je nacháš aspon 700-900km v klídku zajet nebo jim dáváš kouř hned
Vezl jsem kámoše ve 140ti do T křižovatky a zašlápl to na posledních pár metrech praštil se o sklo a byl trochu spocenej
Vezl jsem kámoše ve 140ti do T křižovatky a zašlápl to na posledních pár metrech praštil se o sklo a byl trochu spocenej
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát
)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
- knedlik
- Člen Corsa Clubu
tigre zajeti je samozrejmost a ani potom jsem nesjizdel zadny alpy
a taky mam komplet i dokonce tlumice 
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
-
Co-RS-ák