si piš, jen zase v práci frmol a zas mě stopli, jinak flexu nezavařím, dám to do šrotu takenc v celku, předevčírem jsme s taťkou drátem do COčka vyřezávali okna, sice to praská (ten drát jak se ohřeje), ale levnější varianta to je, když jsem sháněl strunu, tak mi nabídli 22m struny za 400,-

Jinak je to masakr zrezlý auto, jsme mysleli, že použijeme hodně dílů původních, ale ty jsou tam snad z výroby. ABS je taky děsnej průser, nikdy na tom autě nemohlo fungovat, nejenom, že bylo odpojený kabelážně, ale totál orezlý ty kroužky s vybráním co jsou na nábu, chjo, ten člověk to auto předemnou snad máčel v soli nebo co.
BTW: víte někdo jak je to s rameny na GSI, ty co jsem sundal jsou dole ovařený takovým plechem, na Áčku jsem měl ale klasicky rameno dutý, však víte, já to pak vyfotím až budu u našich, jde mi o to, budu kupovat nový i se spodním čepem, ale nevím, jestli to rozlišují jako GSI oproti nějakým 1,2 či jiným slabším variantám při koupi. Jako teoreticky můžu koupit klasický rameno a tím plechem to vystužit asik.
Majte sa, Petr