Tak Chlapy.. už sem sehnal Novou Cozu.. po nějakým dědulovi za 8 tis.. je to 1.4 16V a má nalítáno něco málo přes 80 tis.. to jde ne..?
až budu mít foto tak ho doložim.. co vaše názory na to..? je to dobrá cena..? a ani nemusim pro ní moc daleko jezdit.. je to cca 30km od mýho baráku..
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
Jsem rád že sem nějakou našel.. a za tu cenu jí beru hnedka.. mno a tedka si půjdu dělat ještě ŘP:E a budu jezdit pro auta ven.. otec koupí podval a budem je vozit.. takže snad i z toho by kápla nějaká kačka navrh na menší úpravy kozy..
tak chlapci.. na jaře už vyjedu s novou corsou.. už mám motor ale chci tu mojí dát do NEW laku (černá matná) a pak to tam začnu všecko sázet ve velkým..
tu zdravou sem rozebral a nechal si motor a ty důležitý věci... motor použiju hned.. ale tamta byla fakt schnilá a ta moje je zdravá tak vyměnim co potřebuju a jezdí dál jenom dám NEW lak a je to ready..
az bude hotova chalaniska.. to je prekvapko.. Ale mam tedka problem s elektrikou protoze se mi zlomil klic od zapalovani tak to musim predelat na vypinac.. ale netusim jak je tam nejak moc kabelu.. nevvite nekdo jak na to??