ty úchyty se daji dodělat... SPZ uchytit výš jde, stačí udělat nové ďůry a staré zaplácnout žvejkou
trychtýř teda bude, nějakej sežeň a podle něj pak vyřízni víc tu díru...takhle je to jak když ti tam někde něco vypadlo
Viď nebo rovnou mám koupit jiný auto
Řezat mi přijde škoda tu díru, náhodou tam někdy budu chtít dát mlhovku a budu mít díru až do prdele. Vyvrtat díry jde, ale co s těmi původními? Ty budou vidět celkem dost na černým podkladu. No úchyty, těch se už bojím, abych to zase někdy neutrhnul, protože k tomuhle utrhnutí stačilo málo. Ty zámky mi přijdou lepší, navíc by se to dalo rychle sundat
A co se vám nelíbí na tý trubce?
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
viď, nechceš červený?
tak to prostě nějak lépe zamaskovat, či vytvořit přímo něco na to tak tam dáš kus něčeho bílého , aby to nebylo vidět )
jak často sundaváš nárazník, že ho potřebuješ mít nacvakávací?
Né díky, černá je nejlepší
Vytvořit něco na to, to nebude lehký a takle je to hezčí. Šla by tam dát tapeta na tu spz
No s tou trubkou byl celkem často dole a jestli ho budu trousit všude možně, tak se bude sundavat sám
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
Tak zámky jsou na autě. Děkuju Fugymu a Tiger.sovi za pomoc
Chtěl bych se zeptat. Mám na autě navařený výfuk a doma mám tento s tímto koncem(poslední foto). Stačí uříznout ten navařený, nasadit na to tento a uchytit touhle nerezovou sponkou?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tím to tolik stáhnout nepude Kup tu klasickou svorku na vejfuky s matičkama, mě stála asi kolem 50,-
Hele kluci zdá se mi to nebo tady už pomalu nikdo jinej než nás pár lidí s těma kárama pomalu nic nedělá.? A jen se každej ptá na rady a ty s těma peckovejma kárama už sem nechoděj...
Tak tady je nějaký to foto (:
Fugy, kšilt je hozený do černý, ale po 200 metrech jízdy šel dolů, protože začal mlátit do auta.
Fošno, tak do toho zámku klíček stčit už jde, ale za boha s tím nejde otočit
PDK, děkuji za znak, konečně tam je. Na zámky se teprve chystám.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jsem je tam dával poprvé. Jsem totiž chtěl Fugymu ukázat ten kšilt, ale po pár metrech musel jít dolů a víc času jsem neměl. Čekala totiž na mě přítelkyně, takže tam zůstaly, a furt teda jsou