Kevin - Corsa B 1.2i
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- Kevin
Re: Kevin - Corsa B 1.2i
nevim člověče nikdy sem to nějak moc nezjišťoval...
Moje Esmeralda neni slepá...
-
můžeš i zapalovačem ale hlavně jí nepropal jinak ti zbide z corsy hromada ohořelího pleechu 

-
- Kevin
Počkat... hele co táhlo na kufr z feldy to by šlo ne.?
-
- maxi126
ja som napr.na tigre pouzil original motorcek z centralu namiesto odskoku
opel tigra 1.6 16v
http://www.opeltigra.sk/viewtopic.php?f=12&t=1606
http://www.opeltigra.sk/viewtopic.php?f=12&t=1606
- Kevin
Uvidim zatim to nechám tak jak je a když se mi to přestane líbit tak to dyžtak předělám 

- Kevin
Pro někoho to sou jen nezajímavý fotky svárů ale pro mě to je zábava a radost 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Ty tomu dáváš na prdel 

Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..

- Kevin
- Kevin
Trocha nudy před odpolední 

- Kevin
Tak dneska nutnej upgrade nárazníku... Jak sem odstranil ty malí příčky tak ten střední pruh byl strašně měkej a hopsal tam jak vybrouš na trampolíně
A jinak pro přectavu co chci udělat s těma diodama jak sem je sem jednou dával

A jinak pro přectavu co chci udělat s těma diodama jak sem je sem jednou dával

- Hgi
Ahoj, můžu se zeptat co používáš na vaření?
Já si nedávno opravoval část zavěšení na pravém kole (jak je zavěšený rameno kola - sloupek + takový účko, tak tam to bylo dost vyhnilé) a navařil jsem tam normálně elektrikou s 1,5mm elektrodou nový plech... Celkem to šlo, sice se to občas někde propalovalo, ale když to člověk dělal pomaličku a postupně, tak se to nakonec celé povedlo zavařit.
Vím, že asi COčko je na tuhle plechařinu nejlepší, ale zajímalo by mě, když máte doma pouze elektriku, tak jestli se s tím pokoušíte něco opravit? Napadlo mě, že bych si na ty tenký plechy koupil 1,0mm elektrody a vařil tak pří 30-40A a třeba by to tím šlo, ale nemám s tím moc zkušeností... ani jsem se ještě nedíval, jestli se prodávají rutilky o tlouštce 1mm
P.S: jinak chválím tě, vypadá to, že jsi velice šikovný... a když vidím první fotky tvé Corsy, tak se divím, že jsi se do takové opravy "vraku" vůbec pouštěl.
Já si nedávno opravoval část zavěšení na pravém kole (jak je zavěšený rameno kola - sloupek + takový účko, tak tam to bylo dost vyhnilé) a navařil jsem tam normálně elektrikou s 1,5mm elektrodou nový plech... Celkem to šlo, sice se to občas někde propalovalo, ale když to člověk dělal pomaličku a postupně, tak se to nakonec celé povedlo zavařit.
Vím, že asi COčko je na tuhle plechařinu nejlepší, ale zajímalo by mě, když máte doma pouze elektriku, tak jestli se s tím pokoušíte něco opravit? Napadlo mě, že bych si na ty tenký plechy koupil 1,0mm elektrody a vařil tak pří 30-40A a třeba by to tím šlo, ale nemám s tím moc zkušeností... ani jsem se ještě nedíval, jestli se prodávají rutilky o tlouštce 1mm

P.S: jinak chválím tě, vypadá to, že jsi velice šikovný... a když vidím první fotky tvé Corsy, tak se divím, že jsi se do takové opravy "vraku" vůbec pouštěl.
Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
- Kevin
Zdravim a děkuju
Jinak abych pravdu řek tak ti nedokážu odpovědět jestli sem to teda dobře pochopil... Já používám na auto COčko a s vařením elektrodama nemám moc extra zkušenosti to sem radši nechal vždycky dělat bráchu a to sme navíc s tim vařili jen vrata nebo tak něco...
A odpověď na P.S: člověk se musí nějak zabavit a když už sem se v tom jednou začal hrabat tak sem si řekl že už to dodělám ikdyž je to defakto vrak a bude na tom práce jak na hradě

Jinak abych pravdu řek tak ti nedokážu odpovědět jestli sem to teda dobře pochopil... Já používám na auto COčko a s vařením elektrodama nemám moc extra zkušenosti to sem radši nechal vždycky dělat bráchu a to sme navíc s tim vařili jen vrata nebo tak něco...
A odpověď na P.S: člověk se musí nějak zabavit a když už sem se v tom jednou začal hrabat tak sem si řekl že už to dodělám ikdyž je to defakto vrak a bude na tom práce jak na hradě

-