Nedohledatelný car pass - co hrozí ?

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
HanyZ

Nedohledatelný car pass - co hrozí ?

Příspěvek od HanyZ »

Ahoj,
tak jsem zkoušel kontaktovat bývalého majitele Corsičky, ten nechal car pass v servisce v autě u spolujezdce. Tak jsem kontaktoval znovu bazar a tam tvrdí, že car pass nemají, nemůžou najít. Jelikož jsou na autě stočené km (za to bych střílel), tak je mi jasné, že asi servisku někam zahodili nebo tak.

Můj dotaz zní - je možné, aby si někdo nechal přidělat klíč, immo apod. jen na základě car-pass ? Nebo musí mít i techničák a být vlastník vozidla.

Díky za info.
Opel Corsa C 1.3 CDTi (Ropáček)
Obrázek
NoX

Re: Nedohledatelný car pass - co hrozí ?

Příspěvek od NoX »

jen car pass v oplu nestaci, tam chteji i technicak, nicmene podle car pass se programem da nakodovat immo v aute.. a kdyz to nekdo ma doma stazeny, tak by to i nejak dokazal snad...

ale klic se jen tak nenahraje, resp nevim, cim by to delali
HanyZ

Příspěvek od HanyZ »

takže si nedokáže ani vyrobit klíč, klíč zpátečky, apod. ? Jen abych byl v klidu...
Obrázek
NoX

Příspěvek od NoX »

klic zpatecky urcite ne, to neni soucasti carr passu, resp, original od opelu... to je dodelavany.
klic by se podle car passu dal vyrobit,ale ten delaji jen v oplu, resp jen v oplu prelusti podle kodu, jak to ma vypadat...
grapherx

Příspěvek od grapherx »

Když jsem si v Opelu nechal dělat náhradní klíč, tak myslím podle techničáku kontroloval jestli jsem majitel auta. Ale to už nevím jistě. Určitě k tomu, ale chtěli techničák.
HanyZ

Příspěvek od HanyZ »

ok, takže můžu být asi klidný co :)

on bývalý majitel tvrdí, že car pass měl v servisní knížce, tu předpokládám, že bazarníci jako důkaz KM vyhodili/skartovali/zapálili :) takže mám jen obavy, aby někdo neměl možnost si nechat přidělat klíč na základě pasu...
Obrázek
Odpovědět