Povinné ručení>rady,tipy,ceny atd.
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
ok.tak to radsi ten servis odlozim nez mi to prijde,mam papiry 3 roky jeste jsem neboural,ale nahoda je blbec a myslim ze kdyz jedes bez pojistky tak ti vemou na rok papiry,a kdyby byla nejaka nehoda tak je to uplne v haji.
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..

-
- Kontaktovat uživatele:
-
Re: Povinné ručení>rady,tipy,ceny atd.
Dneska mi přišel dopis od pojišťovny, kde mám povinné ručení. Jedná se o Generali a Corsa budu mít rok a je to mé první auto. Poprvé jsem měl roční splátku cca 5500Kč, v dopise stojí, že s bonusem bude mé pojištění na další rok cca 6000Kč
Nikdy jsem s autem neboural nebo tak něco, tak mi přijde dost divné, že budu platit ještě víc.
S mým bonusem seženu i u jiných pojišťoven levnější povinný ručení. Nestalo se někomu z vás něco podobnýho?

Nikdy jsem s autem neboural nebo tak něco, tak mi přijde dost divné, že budu platit ještě víc.
S mým bonusem seženu i u jiných pojišťoven levnější povinný ručení. Nestalo se někomu z vás něco podobnýho?
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

- Robin
To se stává, že zdraží o víc, než je bonus, ale oznámí to často v době, že už není čas změnit pojištovnu, to jde jen tuším 6 týdnů před koncem období. To musíš trošku hlídast a sledovat. Já měním pojištovnu nejpozději každý druhý rok.
I bez bonusu to můžeš mít za cenu pod 2 tis. kč. Stačí mrknout na top-pojisteni.cz
Tam je porovnání všech pojištoven, rovnou to tam sjednávám a do 2 dnů mě přijde zelená karta, smlouva, kterou podepíšu a odešlu zpět v obálce, kterou posílají už předplacenou, nemusíš ani na poštu pro známku, prostě paráda a mě ta změna pojištovny baví.
I bez bonusu to můžeš mít za cenu pod 2 tis. kč. Stačí mrknout na top-pojisteni.cz
Tam je porovnání všech pojištoven, rovnou to tam sjednávám a do 2 dnů mě přijde zelená karta, smlouva, kterou podepíšu a odešlu zpět v obálce, kterou posílají už předplacenou, nemusíš ani na poštu pro známku, prostě paráda a mě ta změna pojištovny baví.
-
Aha, tak to jsem nevěděl. Když jsem si u nich zařizoval povinný ručení, tak byli nejlevnější.. Teď už ne, naštěstí tam napsali, že v případě, že nesouhlasím, tak mám poslat dopis a k 20.4.2012 mi to skončí. Takže jim dopis pošlu a změním pojišťovnu.
Prosím ->
Prosím ->

- Robin
Pokud to chceš zrušit, musíš jim poslat doporučeně výpověd smlouvy.
Tady je vzor:
http://www.top-pojisteni.cz/povinne-ruc ... tovny#vyp1
Tady je vzor:
http://www.top-pojisteni.cz/povinne-ruc ... tovny#vyp1
- NoX
pokud chces povinny na corsu, tak ti to muzu zariditi za opravdu pekny penize... 1.4i bych mel dokazat zaridit do 3 tisic rocne. i pokud nemas vicero predchazejicich bonusu. pripadne i na jakykoliv jiny auto sem schopny to domluvit 

- weinar
- Kontaktovat uživatele:
mě to taky vycházelo všude kolem 4000 Kč a to mám jen ubohou 1.2ku ..... ale pán od kterýho sem ju koupil mi napsal 5 let bonusů u kooperativy a vyšlo mi to na 2470 kč ročně což je paráda
http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=8465/ Moje corsára ...
- NoX
pokud mas 1.2i, tak sem ramcove schopny dostat se pod 2 tisice rocne.
-
- NoX
vsak uz sme se domlouvali
jen pro info, 1.2i bez pojisteni celniho skla bude mene nez 2 tisice rocne...

jen pro info, 1.2i bez pojisteni celniho skla bude mene nez 2 tisice rocne...
-
-
CoRSákova zpráva je už celkem stará 
A můžu se zeptat, jakto že to dokážeš takle stáhnout?

A můžu se zeptat, jakto že to dokážeš takle stáhnout?

Prosím ->
Prosím ->

- NoX
optat se muzes
ale ja ti odpovim - neodpovim... mam spolupraci s jednou maklerskou firmou... a tim, ze preze me tam maji uz dost aut, tak sem schopny se s nima domluvit dost invidualne na vysi slevy...
hruby odhad pro corsy je asi takhle
1.0 - do 1500kc rocne
1.2 - do 2000kc
1.4 - do 3000kc
1.6 - do 3000kc
jsou k tomu v cene i nejake male asitence, pravni pomoc, za priplatek potom vetsi asistence, pojisteni celniho skla....

hruby odhad pro corsy je asi takhle
1.0 - do 1500kc rocne
1.2 - do 2000kc
1.4 - do 3000kc
1.6 - do 3000kc
jsou k tomu v cene i nejake male asitence, pravni pomoc, za priplatek potom vetsi asistence, pojisteni celniho skla....
- Robin
To jsou ceny bez bonusu? Jake info potrebujes,aby jsi me mohl udelat nabidku?