Chvenie prednej nápravy

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
ondrej

Chvenie prednej nápravy

Příspěvek od ondrej »

Zdravim vas,tak zas sa vyskitla chyba na mojej corse B.Chyba sa prejavuje počas jazdy mierne chvenie predku citit to najme u spolujazdca ako by to islo s praveho kolesa ale prenasa sa to aj na volante pri nizkych rychlostiach co je 50 alebo pri jazde na volnobeh (dojazde) ,ked mu viacej vytocim tych 90 tak to necitit. neviem co tomu moze byt menil som ramenne čapy čapy riadenia a nič stale to iste sčoho by este toto chvenie mohlo byt ???Neviem, vrchne ulozenie tlmica pri zdvyhnuti auta troska rabka take tukanie ale akonahle ho posadim na cestu a tocim volantom tak nic ani tuk.

Gooder: Přesunuto do správné sekce
ondrej

Re: Chvenie prednej nápravy

Příspěvek od ondrej »

A skusal som aj pneumatiky z predu do zadu a zas opacne a nepomohlo to myslel som ze gumy no neviem nemyslim si zeby vsetky stiry by boli zle.ci to mozu byt tie ulozenia alebo silenbolky torznej tyce alebo silenblok ramien nechcem menit to co nemusim.
Robin

Příspěvek od Robin »

Já nezažil vibrace ani při velké vůli čepů. Vibrace dělá to co se točí a v 99% případů je to kolo a když kolo, tak v 99% to není guma, ale nevyvážený disk. Pokud to klepe i po vyvážení, tak je to na 99% blbě vyvážený. Štve mě to neskutečně, ale nejednou jsem musel vyvažovat na třetí pokus. :-(
Soni
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Soni »

Mrkni na lozisko kola to me davalo vibrace od predku.
ondrej

Příspěvek od ondrej »

gumy boli vazene znova stale to isté bezo zmien .ani žiadnu bublinu tam nevidím že by som mal pneu vytlacenu .a čím ďalej sa mi zdá že je to viac a viac zajtra tam skúsim dat letné tie boli ok a uvidíme či vilucimme pneu .A ložisko neviem tomu sa mi moc nechce veriť aj ked som ich este nemenil ale myslím si že by to bolo počuť keby to bolo loziskom tak by sa to prejavovalo hucanie škrípanie mal som tu možnosť to počuť na zadnom kolese.
ondrej

Příspěvek od ondrej »

Tak nakoniec mal si ptavdu chyba pneumatik suvixi
Odpovědět