Klepanie v zadnej naprave pri zatazeni

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
Smithi

Klepanie v zadnej naprave pri zatazeni

Příspěvek od Smithi »

Ahoj mam Corsu B 96 mam ju zatial len dva tyzdne uz som si vsimol nejake zavady ked niekto nastupuje na zadne sedadla tak to tak divno zabucha ( praskne) alebo ked som zatlacil nad obidvoma zadnymi tlmicmi tak pukaju pri jazde to zatial nerobi iba ked niekto nasada na zadne sedadlo alebo ked nato vzadu silno zatlacim co tam bude pravdepodobne treba vymenit? A mozem stym zatial jazdit? A este som si vsimol jednu vec ked motor viac vytocim tak ma taky divny zvuk taky pistavy ako keby sa rozbiehal elektromotor aleb tam suchal nejaky remen onieco ked preradim a som zasa v nizsich otackach tak to prestane tiez neviem co to moze byt... Vdaka za rady :)
Moja Corsicka :)
jamal.jefries

Re: Klepanie v zadnej naprave pri zatazeni

Příspěvek od jamal.jefries »

koukni jak máš naplej řemen na altíku to by mohlo dělat ten pískavej zvuk :)
Obrázek
Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
Hgi

Příspěvek od Hgi »

v sobotu jsem měnil klínovej řemen od alternátoru, taky mi to hvízdalo (hlavně když byly mrazy)... už byl chlapec pěkně popraskanej, tak jsem ho radši vyměnil za novej.

Možná by jenom pomohlo ho trochu více napnout.
Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
Smithi

Příspěvek od Smithi »

Chalani a ako ho naplnem este som to nerobil ? Vdaka
Moja Corsicka :)
Hanesek85

Příspěvek od Hanesek85 »

Zdravím,vím ,že se tu tato problematika řešila pár měsícu zpět,ale chtěl bych přidat i svoji zkušenost.Mě to taky dělalo to klepání někde v prostoru zadní nápravy.Hlavně při zatížení.Nechal sem tedy vyměnit tlumiče a bylo to trochu lepší ale pořád to dělalo.Nakonec sem přišel na to že to dělá stahovací spona výfuku.(střední a koncový díl).Spona byla natočená směrem dolů a při nějakém větším zapružení narážela do zadní nápravy.Možná se nejedná o stejný problém ale možna že jo.
FatriX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FatriX »

jo jo! urcite vyfuck :) 1000%
obcannofka

Příspěvek od obcannofka »

taky mi to dělala spona na fejfucku, tak povolit a otočit :D (ono se nezdá třeba když máš auto na rampě, že by mohl mlátit vejfuck, ale sedne tam 5 lidí a auto klesne dost ;)
Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS
VaSa

Příspěvek od VaSa »

¨Souhlas spona otočit..ja jsem měl jěště staré gumy co drží vzádu výfuk tak jsem dal nové stojí asi 50Kč jeden a potřebujš dva a o kousek se ten výfuk zvedne takže mě už to nedělá...jinak mi to naráželo do lanka na ruční brzdu takže to lanko dostalo pár pěkných ran :-)
:prdik:
Odpovědět