zdarec
- skoren6
- Kontaktovat uživatele:
zdarec
chtel sem se zeptat da se pridat do corsy b 1998 1.2 posilovac řízeni,otackomer když tam neni od novoty? a kdyz uz sme u toho tak nema nekde zadni kridilko gsi?.......dekuji
Opel corsa b 1998 1.2
- Maro
- Kontaktovat uživatele:
Re: zdarec
Čau,
ano dá se to do corsy dodělat. Sám jsem to dělal u svého GSI ..
ano dá se to do corsy dodělat. Sám jsem to dělal u svého GSI ..
-
Všechno se dá, ale eletrické servo je hodně drahé. Něco o tom je tady: viewtopic.php?f=5&t=304
Výměna budíku je věc na pár minut, Corsy bez otáčkoměru by měly být připravený pro budíky s otáčkoměrem, sám jsem to měnil.
Na GSi křídlo si sem dej když tak inzerát.
Zítra večer tohle téma smažu, protože pár témat tu je, kde se o tomhle něco dočteš, navíc název tématu je takový nijaký...
Výměna budíku je věc na pár minut, Corsy bez otáčkoměru by měly být připravený pro budíky s otáčkoměrem, sám jsem to měnil.
Na GSi křídlo si sem dej když tak inzerát.
Zítra večer tohle téma smažu, protože pár témat tu je, kde se o tomhle něco dočteš, navíc název tématu je takový nijaký...
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->
- Maro
- Kontaktovat uživatele:
Jestli budeš chtít... mám tu kompletní EPS.. nechám ti ho levně oproti tomu co normálně stojí.
- skoren6
- Kontaktovat uživatele:
no jeste tady neumim , tak sory jestli to pisu verejne nebo tak ......kolik korun by si vyzadoval za to eps?:)Maro píše:Jestli budeš chtít... mám tu kompletní EPS.. nechám ti ho levně oproti tomu co normálně stojí.
Opel corsa b 1998 1.2