No to si piš že bych ho hned bral ale chtěl bych znát názory těch co se v motoru trochu vyznaj páč já fakt ne e Je sice pravda že mi nikdo takhle z obrázku moc neporadí ale aspoň nějakej názor bych potřeboval
raketa to není, řekl bych že by mohl být pružnější.. ale porád si myslím že je to to nejlepší co kdy bylo v corse
občas to žere olej.. mě to sežralo asi 0,5l na cca 10k km ale to nepoznáš dokud to nevyzkoušíš
EDIT: jo a s filtrem má zvuk jak šestivál
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
Teď mi odepsal že má nalítáno 113tis. že ho prej nabourali a prodává co je ještě použitelný... Sem mu napsal ať řekne komplet cenu i s tou řídící jednotkou a že si pro něj tenhle tejden sjedu tak teď čekám na jeho odpověď... Doufám že to klapne
Půl litru neni zas moc,Golf mi žere litr na 10tis. Jinak mi taky příjde jako nejlepší varianta motoru co v Corse je
Na generálku fakt nemám... Když mi kámoš říkal že za generálku motoru u škody 120L dal 25000,- Tak že bych se na ní Ale samozřejmě že vše potřebné se vymění za nové...
Jejej to je celkem z ruky Přémo, to bych měl 300km okružní jízdu ale jestli to nejde poslat najednou tak se pokusim něco vymyslet a dám ti vědět
Tak za 1900,- i s jednotkou... Buď se v tom nevyzná, nebo pospíchá a potřebu se toho co nejrychlejc zbavit a nebo s tim něco je ale to je ve hvězdách. Já si pro něj ale stejně tenhle tejden letim
Akorát píše že na motoru neni altík a startér ale to můžu dodat ze svího motoru ne.?