Zdravím všechny,
taky se chci pochlubit s mojí hodně málo upravenou kozičkou... Práce na ní postupují hodně pomalu, tak sem naflákám pár jejích fotek a všemožných úprav co jsem na ní udělal a co se udělat chystám...
Tak mi jí pořádně zhaňte...
Miluju rozmanitost všech lidí..... každej den mě nasere někdo jinej...
Přikládám tedy nějaké fotky...
Zatím jsem stihl udělat přímé sání konusovým filtrem, odvel jsem jinam hadici oddechu motoru a nasadil na ní filtr.. uvažuju o OCT.. dal jsem laděný výfuk, zatmavil zadní okna... nějaké to audio... podlážky ze sekaného hliníku.. nějaké to osvícení a nalakování interiéru... kompletní výměna brzd. obložení a přední kotouče od Brembo MAX. Za nedlouho mi přijde pevný podvozek TA-Technix -40 mm obě nápravy......
Přikládám nějaké fotky mého audia... zesík od Blaupunktu 425 W ... docela to ujde.. woofer od toxicu... 600w RMS .. ozvučnice vlastní výroby 51L + na míru bassreflex
Ahoj... plasty jsem pořádně obrousil smirkem... poté jsem aplikoval základ na plasty .. čekáš tak 10-20 min a poté stříkáš základovkou anebo plničem... ale mě se osvědčil jako základ naředěnej bílej industrol... stříknul jsem to kompresorem 2-3 vrstvy a pak jsem dal 2 vrstvy bílý lesklý barvy ve spreji a drží to svěle... udělá to krásnej povrch... supr..
Tak.. zase jsem se za deště nudil, tak jsem si stříknul středovej panel a rámeček na radio.. a házim fotku s předělaným nárazníkem.. zatím se ještě upravuje...
Děkuju... potěší... teď pracuju na podsvícení masky Led panelama.. vysoce svítivá bílá... o víkendu už konečně namontuju podvozek od TA-Technix -40 mm vředu i vzadu.... tak jsem zvědav...
Tak treba ty plechove koberecky.Dale ten modry tahokov na plastovych kapsach.Nevim duvod proc si to tak udelal,ale origo puvodni strikle v bilem budou mnohem hezci.Ten naraznik zatim nic moc muj styl to neni ale az bude v laku budes mit naraznik jaky nikdo nema siroko daleko a mozna to bude vypadat dobre...pockam na ten lak.Jinak tipuju ze si jeste dosti mlady ale pamatuj mene je nekdy vice.Kdyztak kukni jak to mam ja mozna najdes inspiraci.A na to podsviceni ledkama te masky se vybodni budes akorat jak pojizdny kolotoc a policajtum se to vubec nelibi.
Okey... rád si nechám poradit... inspiruji se a nebudu nic přehánět... a co se týče těch kaslíků... jaksi jsem si sehnal trošku větší repro a musel jsem tu díru vyříznout a nevěděl jsem jak to jinak zakrýt, než tím tahokovem.....
prosimtě, co je ten filtřík nad obrázkem kotouče??
jinak Soni má pravdu, na podsvícení masky se vykašli... jednak budeš za č***ka a policajty tím opravdu neohromíš...spíš tě zastavěj aby tě podusili než pochválili auto