právě pastelka vychází cenově dobře, já spotřeboval přes 6 litrů barvy, takže si ani nechci spočítat kolik by to vyšlo v metle přeju at to ve čtvrtek výjde s tím lakování a najaře se sejdem někde na srazu u Plzně
Jak jsi mohl spotřebovat 6 litrů, uváděj v kg, barva se vždy počítá na kg, 6 litrů, to je tak 9kg tuším, což je cenově tak 13.500 - 18.000 CZK (lakýři maj ale velkou slevu, tak i levněji). To je nesmysl, navíc jsi lakoval jen zvenku, né motorovej prostor, né vnitřky, nebo? Tohle mi připadá, že si lakýr odlil, nechci nikoho osočovat, třeba to neumí a 8x opravoval, barva na Áčko byla cca 1,2kg a ještě nám zbyla a to bylo celý auto zvenku, jako Tvoje, viz. začátek mého profilu, já už si to tedy taky přesně nepamatuju.
Petr
Corsa A 1.2S 1986 READY TO GO // Corsa B C16XE GSI 1994 READY TO GO AS WELL ---My Cars---
jo promin 6kg tak sem to myslel dělalo se celý auto 2x + všechny plastové věci, nádobky, takže proto taková spotřeba, měl jsem 80% auta v plniči takže se muselo dobře zalejt, taky abych měl z čeho zaleštovat , pač na těch soutěžích lak neskutečně trpí a 2x za léto musím auto celé přeleštit leštičkou.
Jasné, teď už tomu rozumím, ale stejnak slušná spotřeba 6kg, nu, mít penízky, taky bych nešetřil a dal víc, ale dám dost vrstev laku, tak se to bude blískat jako dětská prdýlka
Kolega z práce zná borce, co dal na auto 7 vrstev laku a říkal, že se mu to blýská jako sluníčko
Corsa A 1.2S 1986 READY TO GO // Corsa B C16XE GSI 1994 READY TO GO AS WELL ---My Cars---