Ahoj všem,
2 roky rezebraná a 3/4 roku fakt intenzivní víkendová práce, každopádně jsem rád, že se líbí. Jezdí taky super, ano není to C20XE, ale věřte nebo ne C16XE taky není marné.
Jo a vysvětlení, proč jsem napsal "HOTOVO", není hotovo a jen tak nebude, teď se budou vychytávat drobnosti a to je taky běh na dlouhou trať, mám najeto 150 km, takže zatím se to chová dobře, ale ono si to bude všechno sedat a uvidí se. Jinak hned zkraje mě nepříjemně překvapil motor, kouří a nevím jestli to jde přez kroužky anebo přez těsnění dříků ventilů, nebo kde je problém, asi bude muset znovu ven...
Yeti: na Áčko se nezapomíná, neboj, v pátek jede na sraz, nedaleko od nás je Opel Old School tento pátek a sobotu.
Gooder: neboj, áčka pneu to se mě netýká, já mám 110 koní, já nepotřebuju dávat 165tky na 7mičku disk...
Jinak, nechci Ti kecat, ale ET je asi 35 nebo 25, já to nemůžu přečíst a navíc mě tyhle věci nezajímají, kolo tam sedí, sice škrtá, ale jen ve fakt velkejch dírách a pneu jsou 195/45 R 15, disky jsou 7 palců
O víkend budu

na old school srazu, tak přidám foto.
Petr