Bobek: Děkuji pane, zásilka byla pěkná Fakt jsem byl překvapený, že z druhého konce republiky to tu bylo za pár hodin. Jindy si posílám ještě menší věci a čekám na to kolikrát i týden, ani nemusí být to místo nějak extra daleko. Ale když mi posílali ty kola, tak jeden den přivez polovinu a nemohl mi to vydat, tak jsem musel čekat přes víkend do pondělí, kdy už měl všechny 4(vše bylo posíláno najednou). Stejně tak věci od Mara, posílal to v jeden den a přišlo to v rozmezí několika dnů
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
cece dobry libi se mi to.. a ty kola jsou proste bozi.. tyhle presne shanim akorat max 14" neb by to pak muj 1.0 asi neutahnul a hlavne jsou celkem malo k sehnani a kdyz uz jsou tak bud velky nebo drahy nebo ometeny..mej jsem uz taky jedny bily v merku ale byly ostrouhany od obrubniku no treba se nekdy postesti.. ale corse slusi moc
a pruhy jsou super vypada to hezky a je to neokoukany.. vyfot auti jeste zboku at vidime jak to vypada na tech 15" mas to snizeny nebo nemas?
Opel Corsa B, 1.0 12V 12/97 3dv. černá kráska z Itálie
No já na kola šetřil několik měsíců a vyčkával jsem. Přesně tyhle OZ jsem měl možnost mít ve 14" asi za 9000 bez gum, tyhle 15" jsem měl nakonec za 2/3 té ceny s gumama(ale max tak sezona). Kola jsou v dobrým stavu, neodřená. Jinak 15" bych se nebál, tohle má o 4kW víc než máš ty a nějak jsem rozdíl nepozoroval(předtím jsem měl 6x14 a pneu 185). Dokonce je tenhle ráfek 15" + 50mm nižší než 14" + 60mm. Co jsem to počítal předtím, tak by neměl, ale když kola stály vedle sebe, tak to tak bylo. I když ty máš momentálně 14" hodně podobný. Tyhle OZ se dělají kromě 7x15 i 6.5x15. A s typovým listem jsou na Corsu 6.5x16, co jsem tak zjišťoval přímo v OZ, v tomhle rozměru(7x15) mají pro Corsu TL jen Ultraleggery.
Pruhů jsem se bál, aby to nevypadalo ošklivě, ale naživo se mi to líbí ještě víc než na fotkách, jen jsem přemýšlel, jestli neudělat pruhy až do konce místo kostiček, ale asi to nechám.
Fotku z boku určitě udělám a hodím ji sem, jenom ale nevím kdy. Snížený to je vpředu i vzadu 4cm a pneu 195/50. Vzadu si občas kola škrtnou o lemy, chtělo by to 185, ale ty by tam šly jen 185/55 a to už mi přijde vysoké.
O něco levnější varianta těhle kol jsou Alessio Monza, což jsou defacto kopie těhle. Dneska jsem stál vedle kamaráda, co má Tigru a měl tam ty Alessia, jsou si celkem dost podobná, chvíli jsem nad nimi kdysi přemýšlel.
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
já bych určitě nechal kostičky kupodivu mi ta barevná kombinace vůbec nevadí ... a sem hrozně zvědavej jak vypadá corsa na 195kách, koukej to pořádně nafotit a pak se musím svézt ) a řekni jak se změnila spotřeba až to zjistíš
Tuhle barevnou kombinaci jsem volil kvůli barvám Opelu. Nevěřil bych, ale na první pohled to oproti těm 185 je celkem rozdíl
A spotřeba teď bude trochu víc zkreslená tím, jak jsem tam dal o dost větší filtr a dal větší ty trubky od filtru. Má to totiž teď hezčí zvuk a člověka to potom láká to občas vytočit víc Nevím jak venku, ale uvnitř to je slyšet. I motor má najednou hlubší zvuk.