Gooder: pěkný jsou, co to stálo, kde se dá sehbat a jsou k tomu i zadní a jak vypadá ten spolujezdce, má ten řidičův nějakou extra výplň pod pedály?
Petr
Corsa A 1.2S 1986 READY TO GO // Corsa B C16XE GSI 1994 READY TO GO AS WELL ---My Cars---
stály něco přes 800Kč, ale možná bych ti je dokázal sehnat za rovných 800Kč. Jsou k tomu takové menší dozadu, jsou to totiž universaly. Jinak žádnou výplň to nemá. Ti to zítra nafotím
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
Od úterý mi stálo auto na špalkách. Sundal jsem přední tlumiče a odvezl to do servisu, kde mi prohodili pružiny na tlumičích. Včera jsem je nabarvil a namontoval na auto a dneska jsem natřel pár věcí na nápravě a nahodil kola. Jen jsem pozoroval menší problém, levý zadní kolo mám asi o 2cm víc zalezlý a nevím vůbec proč
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
Tak výměnou jsem slušně rozhašil geometrii. Volant musím mít asi o 5° pootočený, aby auto jelo rovně, na pravém kole něco drhne(možná jsem nějak hnul s kotoučem?) a někde něco píská při zhoupnutí