tak jsem v tom strhnul ten starej šroub, takže jsem v pr... urvala se mi hlava když jsem to vyšroubovával... a z toho druhýho třmenu pro jistotu ani ten šroub nejde anooo, moje "štěstí" se zas dostavilo DD
KONEČNĚ jsem opravil to olejový čerpadlo, takže už za sebou nenechávám lajnu až domu
..a mám objednanou zadní kotoučovou nápravu z Kadetta, takže doufám, že brzo střelím pneu, abych si to mohl vyzvednout na poště no a až udělám tu nápravu a brzdy vepředu, tak TK a hurá do světa!
to si piš!! hned jak to bude brzdit, tak udělám nějaký fajne videjko jen teda budu muset přežít ty komenty o tom, jak příííšerně vypadá ten nárazník ale to je mi jedno, ten stejně pak brzo poletí z okna ;D koupím buď gsi nebo jeden od Dietrich concept
1900,- i s poštou... ale jeden třmen je KO, takže čekám až mi pošle prodejce nový (asi jich má 3 )... rovnou s tím pošle i lanka ruční brzdy, který zapomněl přibalit
to je z kadeta ze ??? nebo snad astra ???
predpokladam kotoucovka ... jen te chci upozornit ze uprava nosniku te nemine a kola budou vyc vzadu . taky sem to takhle mel pak sem to udelal normalne jak to ma bejt
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska