Corsa C 1.7DTI cuká

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
juras

Corsa C 1.7DTI cuká

Příspěvek od juras »

Mám problem když se ručička otáčkoměru přiblíží ke 2000 tis otáček tak motor má silný zátah ,hlavně to dělá hodně při studeném motoru kdyz opatrne slapu na plynový pedal tak je to dobré,nezdá se mi ze by to dělal plynový pedal dal jsem to na diagnostiku tam byly tyto zavady
0370 - Pump Position Sensor Invalid Signal
B3805 - Acceleration Sensor Malfunction
B3225 - Central Door Locking Motor Driver Door Failure
U2105 - CAN-Bus no Communication with ECM
U2103 - V-Bus Malfunction
kde najdu snímač Acceleration Sensor Malfunction tohle bude asi ten problem. :kick_in_your_face:
juras

Re: Corsa C 1.7DTI cuká

Příspěvek od juras »

Prosím řekne mi někdo co je toto za závadu Acceleration Sensor Malfunction to je plynový pedal anglicky neumim děkuji.
juras

Příspěvek od juras »

To mi tady nikdo neřekne co je toto za zavadu B3805 - Acceleration Sensor Malfunction.
duskov

Příspěvek od duskov »

To co bys mel resit, je zavada P0370 - to je pro tebe stezejni. Jedna se o cidlo na cerpadle a z toho mohou plynout dalsi problemy. Ale dost se pise o tom, ze tenhle kod zavini i spatne cidlo otacek klikovky. A prekontroluj si vsechny hadice - hlavne souvisejici s turbem.
B3805 nebude pedál, ten má jiný kód a popis něco jako "Acceleration pedal position sensor". Ten popis co uvádíš je nějaké čidlo zrychlení, ale co to může být za čidlo fakt nevím. Tohle bych fakt nerešil, nejdřív vyřeš P0370.

Jinak tenhle motor obecně hodně trpí na poruchu řídící jednotky čerpadla.
Opel Corsa C 1,7 DTi Sport, 2000
Obrázek
Odpovědět