Jaké repro do dveří
- Honz@
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... ade-RX6-2C
tyhle má mladá v polu a supr zvuk. radio má pioneer
tyhle má mladá v polu a supr zvuk. radio má pioneer
- Gringo_Joe
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Vcera jsem byl u Hanize a opet zjistil, ze se mam jeste mnoho co ucit.. Na radiu staci potahnout zapinaci konflik k sobe a pak potocit na stranu, tim se reguluje "vyvazeni", skoro jak ve WinAmpu... Kdybych to byl byval vedel, vys*al bych se rozdelavat tapec a prehazovat repro..Gringo_Joe píše:tak muj problem neni v tom, ze by reprak nehral, ale spise ze jedna strana hraje vyrazne vice potichu nez ta druha.. No a jak jsem to tak zjistoval, na vine bude asi radio.. Takze vymenim to;-)
Treba tohle nekomu pomuze;-)
Corsa B 1.0 12V 1998
- SimsonCZ
Prosím, mohl by mi sem někdo znalý hodit odkaz na nějakou bednu do předních dveří, kterou bez větší práce nahradím ty původní origo? Ideálně odkaz na eshop typu ahifi.cz apod.
Nepotřebuju nějakou úplnou špici, ale zase jebku nechci - časem to chci ještě přikrmit zesilovačem, budu dělat komplet muziku... teď je to provizorně jen jakpo náhrada vyšeptaného repráku.
Nepotřebuju nějakou úplnou špici, ale zase jebku nechci - časem to chci ještě přikrmit zesilovačem, budu dělat komplet muziku... teď je to provizorně jen jakpo náhrada vyšeptaného repráku.
-
Re: Jaké repro do dveří
Kluci a máte nějaký tip na výškové repráky? Já se bojím, že je objednám a nevejdou se mi tam