Motorek stěračů
Moderátor: Arci
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
zadní stěrač
Zdravím,
taky mám problém se stěračem a to konkrétně se zadním. Z ničeho nic prostě přestal fungovat .
Nevíte čím by to mohlo být a kde popřípadě sehnat náhradní díl ?
Pokud možno jestli nevíte o nějakém vrakovišti v okolí Prahy
díkec
taky mám problém se stěračem a to konkrétně se zadním. Z ničeho nic prostě přestal fungovat .
Nevíte čím by to mohlo být a kde popřípadě sehnat náhradní díl ?
Pokud možno jestli nevíte o nějakém vrakovišti v okolí Prahy
díkec
-
Motůrek stědačů
čaues corsáci, hele mam dotaz na motorek stěračů (předních)... když ho rozeberu, dá se v něm něco opravovat anebo musim koupit rovnou novej ? ...(mi to na tom skle spíš poskakuje než stírá) ... mám corsu c a jaxi druhovýroba se prej nedělá a všichni víme jak je to s originálama (resp. s jejich cenou) ... díkes za radu
EDIT: Upraven nadpis a přesunuto do správné sekce. Suby
Sloučeno se stejným vláknem.Havli
EDIT: Upraven nadpis a přesunuto do správné sekce. Suby
Sloučeno se stejným vláknem.Havli
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Esplit
- Kontaktovat uživatele:
-
Problém se stěrači
Zdravím, dneska jsem jel s corsou za deště měl jsem puštěný stěrače na cyklovač a nejednou se mi začali stěrače zastavovat v pulce okna, nevíte někdo co stím? docela mě to začíná štvát... moc děkuji za odpovědi
Sloučeno.Havli
Sloučeno.Havli
-
Re: Motorek stěračů
ahoj kluci, koupili jsme s pritelkyni corsu C a zacalo nam delat presne to same co tady pise dost lidi.. nebo tematu viewtopic.php?f=5&t=2727&hilit=st%C4%9B ... e&start=15
ze zacatku jsme slyseli vybrovani pri startovani auta (patrne motorek steracu ale to jsme jeste nevedeli) ale jinak slo vse v pohode... pak zacali byt sterace "linejsi" a stirali cukave a znatelne pomaleji ... mysleli jsme ze to je gumama ale ani jsme nestihli koupit nove a prestali se hybat uplne... zadni funguje v poradku ale predni se hnou o kousek ale jinak se vubec nehybou...
je to na vymenu motorku? kolik to tak stoji a dal by se sehnat nekde pres net? popr. nemate nekdo doma?
mohli byste mi poradit jak to rozdelat a mrknout se na to? jestli to treba nejsou jen kabely atd...
jsem v tomhle smeru laik takze navod jak pro debila ocenim
ze zacatku jsme slyseli vybrovani pri startovani auta (patrne motorek steracu ale to jsme jeste nevedeli) ale jinak slo vse v pohode... pak zacali byt sterace "linejsi" a stirali cukave a znatelne pomaleji ... mysleli jsme ze to je gumama ale ani jsme nestihli koupit nove a prestali se hybat uplne... zadni funguje v poradku ale predni se hnou o kousek ale jinak se vubec nehybou...
je to na vymenu motorku? kolik to tak stoji a dal by se sehnat nekde pres net? popr. nemate nekdo doma?
mohli byste mi poradit jak to rozdelat a mrknout se na to? jestli to treba nejsou jen kabely atd...
jsem v tomhle smeru laik takze navod jak pro debila ocenim