Motorek stěračů

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

mnaw

Příspěvek od mnaw »

byl to porušený kablik motorek byl ve skratu proto to blblo.
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Pokud vím tak na všech stěračových motorkách je tzv. doběhový kontakt, který zajišťuje dojezd stěrače dolů. Mělo by to být v tý převodovce. Může být přerušený vodič k němu, nebo se stává že i ty jeho kontakty jsou opálený a nevedou proud.
lucanito85
Kontaktovat uživatele:

zadní stěrač

Příspěvek od lucanito85 »

Zdravím,

taky mám problém se stěračem a to konkrétně se zadním. Z ničeho nic prostě přestal fungovat .

Nevíte čím by to mohlo být a kde popřípadě sehnat náhradní díl ?
Pokud možno jestli nevíte o nějakém vrakovišti v okolí Prahy

díkec
Tauchi

Motůrek stědačů

Příspěvek od Tauchi »

čaues corsáci, hele mam dotaz na motorek stěračů (předních)... když ho rozeberu, dá se v něm něco opravovat anebo musim koupit rovnou novej ? ...(mi to na tom skle spíš poskakuje než stírá) ... mám corsu c a jaxi druhovýroba se prej nedělá a všichni víme jak je to s originálama (resp. s jejich cenou) ... díkes za radu

EDIT: Upraven nadpis a přesunuto do správné sekce. Suby
Sloučeno se stejným vláknem.Havli
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Esplit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Esplit »

Me to na corse taky dela,delaj to spis sterace,zkus koupit novy :?:
jelen

Problém se stěrači

Příspěvek od jelen »

Zdravím, dneska jsem jel s corsou za deště měl jsem puštěný stěrače na cyklovač a nejednou se mi začali stěrače zastavovat v pulce okna, nevíte někdo co stím? docela mě to začíná štvát... moc děkuji za odpovědi
Sloučeno.Havli
c0d3r

Re: Motorek stěračů

Příspěvek od c0d3r »

ahoj kluci, koupili jsme s pritelkyni corsu C a zacalo nam delat presne to same co tady pise dost lidi.. nebo tematu viewtopic.php?f=5&t=2727&hilit=st%C4%9B ... e&start=15

ze zacatku jsme slyseli vybrovani pri startovani auta (patrne motorek steracu ale to jsme jeste nevedeli) ale jinak slo vse v pohode... pak zacali byt sterace "linejsi" a stirali cukave a znatelne pomaleji ... mysleli jsme ze to je gumama ale ani jsme nestihli koupit nove a prestali se hybat uplne... zadni funguje v poradku ale predni se hnou o kousek ale jinak se vubec nehybou...

je to na vymenu motorku? kolik to tak stoji a dal by se sehnat nekde pres net? popr. nemate nekdo doma?

mohli byste mi poradit jak to rozdelat a mrknout se na to? jestli to treba nejsou jen kabely atd...

jsem v tomhle smeru laik takze navod jak pro debila ocenim :D
Odpovědět