Gooder Corsa B 1.4 44kW -> 60kW -> nyní O1RS
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gooder Corsa B 1.4 44kW
To jsou kurde NÁDHERNÝ kolesa, já chci taky mít prachy na takový srandy.
Tichá závist.
Petr
Tichá závist.
Petr
-
Tady je fotka celých
Jsou na nich 195/50 2x BF Goodrich G-Profiler a 2x Toyo T1R. Uvidím, jak se budou Toya chovat, kupovat jsem je nechtěl, ale když už tu jsou, tak přece nebudu kupovat jiné pneu
Superturisma jsem prodal a koupil tyto, jsou podstatně lehčí
Tato kola jsem pořídil s přivřeným okem +/- za cenu pneu, které bych musel kupovat na jaro. Samozřejmě pokud odečtu cenu těch OZ, co jsem měl. Už z toho je asi jasné, že cena byla opravdu nízká v porovnání s cenou nových, celá sada mě stála 8000Kč(po slevě 7500Kč)+benzin na cca 600km
Sice jsou pneu použité, ale sezonu vydrží určitě si myslím. Až jsem se divil, že po 2 měsících na bazoši je nikdo nekoupil za takovou cenu
V inzerátu bylo napsáno, že se jedná o 4x98, ale jak jsem na internetu zjistil, tak se tato kola s touto roztečí nedělala, tak doufám, že to byla jen domněnka prodejce, jinak mám kopii
Ovšem nepředpokládám, že kopie by važily stejně jako originály. Každopádně to zjistím až v dubnu.
Superturisma jsem prodal s více než poloviční ztrátou(prodal jsem je za 3700Kč, ovšem je v tom 1000Kč doprava), ale rozhodně toho nelituju. Nakonec jsem zjistil, že Superturisma nebyly v tak dobrém stavu, jak mi prodejce před rokem psal
Míro, to co jsi poslal jsou Ultraleggery, liší se v místech, kde se spojují paprsky. Ultraleggery se mi líbí ještě více, ale nikdo je neprodával za "pro mě rozumné" peníze
Alespoň mě může těšit, že ty moje jsou lehčí
Petr: Děkuju
Ty jsi zase kupoval celý motor. Ale jak už jsem psal výše, téměř mě to vyšlo na cenu nových pneu + něco málo navíc. Nehledě na to, že jsem i nějaké věci prodal, abych mohl ještě něco koupit. Ovšem tím moje nákupy asi na nějakou dobu končí, na jaro chci našetřit peníze a dát do lepší kondice motor.

Superturisma jsem prodal s více než poloviční ztrátou(prodal jsem je za 3700Kč, ovšem je v tom 1000Kč doprava), ale rozhodně toho nelituju. Nakonec jsem zjistil, že Superturisma nebyly v tak dobrém stavu, jak mi prodejce před rokem psal

Míro, to co jsi poslal jsou Ultraleggery, liší se v místech, kde se spojují paprsky. Ultraleggery se mi líbí ještě více, ale nikdo je neprodával za "pro mě rozumné" peníze

Petr: Děkuju

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

- Kevin
T1 jsou měkoučký... Dycky sem měl předek na jednu sezónu 

Moje Esmeralda neni slepá...
-
ty BF-Goodrich jsou dobrý lepidla měl jsem je na Vectře a problem s občas utíkajícím zadkem na mokru nebyl 

-
Dneska jsem zapojil druhou mlhovku
Myslel jsem, že nejsou jen vyvedené dráty, ale ani světlo pro to není připravené, tam jsem musel odvrtávat plast. Sice maličkost, ale mám z ní velkou radost
Ty BF jsou i za zajímavou cenu, tak uvidím co přijde po nich. Každopádně mají rozhodně lepší vedení vody než ty Toya, když se na ně člověk podívá. Ty Toya vodu spíše hrnou pod sebe a až potom ven, BF vodu vedou přímo ven.

Ty BF jsou i za zajímavou cenu, tak uvidím co přijde po nich. Každopádně mají rozhodně lepší vedení vody než ty Toya, když se na ně člověk podívá. Ty Toya vodu spíše hrnou pod sebe a až potom ven, BF vodu vedou přímo ven.
Prosím ->
Prosím ->

-
hezky drží jak sucho tak voda, ale obrovská nevýhoda je jak maj šípovej vzorek tak trochu hučí
ladiku pojď na ICQ

ladiku pojď na ICQ

-
O víkendu jsem trochu předělal kabeláž k repro a vrátil kapsy na dveře. K tomu jsem ještě opravil třetí brzdové světlo. Uštípl jsem zásuvku, kam bylo napojené, protože v ní byl nejspíš zlomený drát, takže občas blikalo. Místo zásuvky jsem to natvrdo spojil smršťovací bužírkou 
Kdo ví z čeho to je?

Kdo ví z čeho to je?

Prosím ->
Prosím ->

-
jestli to budes cpat na auto, sundej tu vnitrni brzdovou desticku ( jenom ji vycvakni a koukni na ten pist, jestli neni prozranej...a taky jenom prstama ( zadny klesticky) odtahni tu gumu kolem toho pistu koukej po rzi..to je jediny misto kde se muzou
bzdice pokazit...a za mocnych 20 korun porid odvzdusnovaci srouby, at tam ty stary v tom zavitu nerezavi
bzdice pokazit...a za mocnych 20 korun porid odvzdusnovaci srouby, at tam ty stary v tom zavitu nerezavi
-
Se teprve uvidí, co na to auto dám. Když tak se dá vždy něco z toho prodat. Jinak děkuju za rady, určitě si dám na tyhle místa pozor
Jinak na ty z Astry mám doma opravnou sadu, možná se ani nezdají, ale řekl bych, že budou v horším stavu, než ty druhé. Protože ty jsou sundané z auta, které ještě nedávno jezdilo. Ty z Astry asi slušnou dobu někde ležely. Jinak určitě, než nějaké brzdy na auto dám, tak je chci zrepasovat

Jinak na ty z Astry mám doma opravnou sadu, možná se ani nezdají, ale řekl bych, že budou v horším stavu, než ty druhé. Protože ty jsou sundané z auta, které ještě nedávno jezdilo. Ty z Astry asi slušnou dobu někde ležely. Jinak určitě, než nějaké brzdy na auto dám, tak je chci zrepasovat

Prosím ->
Prosím ->

-
-
Auta jsem neviděl, takže to možný je 

Prosím ->
Prosím ->

-
-
to má 4 stejný třmeny
2 na předek jak nějakej zavoďak

-
láďa z toho dělá raketu, tak bude mít na jeden kotouč dva třmeny .. jeden nahoře a druhej dole 

-
A
Červené jsou z Astry GSi a ty druhé z Calibry C20LET
A aby toho nebylo málo...
Prosím, něřešte už, jestli to má smysl nebo ne. Prostě to mám doma a uvidí se, co všehno se vymyslí
Posilovač s válcem Astra GSi

Náboje s čidly a válec pro ABS

Červené jsou z Astry GSi a ty druhé z Calibry C20LET

A aby toho nebylo málo...

Posilovač s válcem Astra GSi
Náboje s čidly a válec pro ABS

Prosím ->
Prosím ->