Byl jsem hned v garáži po zimě zkontrolovat auto, tak jsem ji hned namontoval, zkusil motor a kontroloval jsem taky interiér, nandal jsem nový volant a ty "nové" plasty pod stěrače.
Po připojení nové baterie jsem zkusil motor, chytl na první cinknutí, úplně paráda a interiér taky v pohodě, bez jakékoli plísně, trochu jsem se bál...
Jedniné, co se stalo je, že mi ušlo jedno kolo, ale nechal jsem to stát na plecháčích a na sajrajt pneu, tak žádná velká tragédie.
Škoda jen, že se ještě jen tak nesvezu, počasí praštěný a podle předpovědi meteorologů to nebude hned tak lepší, sakra!!!
No nic, holt se bude muset ještě filku počkat.
Tak lepšímu počasí ZDAR.
Petr
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Corsa A 1.2S 1986 READY TO GO // Corsa B C16XE GSI 1994 READY TO GO AS WELL ---My Cars---
No plecháče to právě nejsou a bohužel by měli jít mi moc nepomohlo... Mám totiž dojem, že třeba 13ti palcová kola tuším nejdou přez třmeny co má GSI, ale taky si to jen myslím a nevím to jistě a co se týče ET a šíře disku, to už je úplně radost někde zjistit, jestli by pasovalo... Takže potřeboval bych radu někoho, kdo tento rozměr měl, jestli tedy vůbec někdo takový se najde.
Díky, Petr
Corsa A 1.2S 1986 READY TO GO // Corsa B C16XE GSI 1994 READY TO GO AS WELL ---My Cars---
péťo ty kola maj rozměr jako originál plecháče akorát že ty maj et39 takže to tam půjdou na 100% já mam dokonce na tomhle rozměru teď 185/55 a de to tam nádherně jinak máš pravdu 13¨ opravdu na GSI nedostaneš kvůly třmenům
Corsa B 1.4 8v Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction