Gooder Corsa B 1.4 44kW -> 60kW -> nyní O1RS

Zde budou auta většinou bývalých majitelů Cors, kteří jsou stále věrní klubu.

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

Odpovědět
Co-RS-ák

Re: Gooder Corsa B 1.4 44kW

Příspěvek od Co-RS-ák »

takže chceš po každé úpravě jezdit na brzdu? to aby sis zažádal o členskou kartu se slevou :D

ale mě by taky zajímalo kolik má corsa kw ;) třeba by dali množstevní slevu :D
mglore

Příspěvek od mglore »

gooder velka gratulace :jj_good: , co se pri bastleni naucis, to uz ti nikdo nevezme :mrgreen: .
Jinak financne to ber jako konicek, jakkekoliv prestavby probihaj systemem vezmi puvodni rozpocet, vynasob 3 , cas 5ti a ztraceny nervy 10ti a si doma :D .
Jeste ze svejch foto a popisku sestrihej peknej navod krok za krokem a hod ho
i na allcorsa.co.uk, migweb.co.uk, corsa-tigra.de , ceka te nehynouci slava :banan:
Co-RS-ák

Příspěvek od Co-RS-ák »

Doufam ze se tam o me pak zminis a nezapomenes na nas :D
Gooder

Příspěvek od Gooder »

mglore: Děkuju :) Tak mě to nemrzí, kolik to stálo, ta radost, kterou z toho mám je k nezaplacení :D Každopádně čekal jsem to jednodušší. Návod určitě sepíšu, teď o víkendu by mohl být čas, tak to zkusím :wink:

CoRSák: Prý v Týnci na tuning srazu je brzda, ale jde o to, jak přesná. A hlavně je to tuning sraz, tam já nejezdím :D Jinak AutoJarov atp. Samozřejmě po každé úpravě bych tam nejezdil, ale minimálně v tomhle sériovém stavu by mě zajímalo, jaký výkon to má. Samozřejmě, díky vám jsem ušetřil nějakou korunu, do auta jsem investoval skoro všechno, co jsem měl(zbylo mi asi 1000Kč), naštěstí ve středu mi něco přišlo :)

Teď se začne šetřit na brzdy a možná na podvozek :)
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím -> Obrázek
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petanek192 »

Kazdopadne gratulace a hlavne ti preji ty semiky navic pac ty se vzdy hodi . Sem zvedav na spotrebu samozřejmě ze ta bude realna az po case :-)
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska

Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON 8)
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Děkuji (: Chtěl jsem ji spočítat už teď, ale nakonec jsem si to rozmyslel, protože jsem to občas vytočil. Pokud se zítra zadaří, tak by se snad mohly udělat ty hydroštely, pak našetřím nějakou korunu a zkusil bych sjet na tu brzdu :)

Zajímavé je i kromě toho trochu hlasitějšího výfuku, že když šlápnu na plyn a pustím ho, tak mi přijde, že v oblasti středového tlumiče něco zabublá :D
Prosím -> Obrázek
Co-RS-ák

Příspěvek od Co-RS-ák »

já pořád nemam jasno co s tím autem... corsa se mi hrozně líbí, mám jí rád, ale sere mě že to je už starý, takže mi je líto peněz co bych do ní chtěl vrazit...leda bych jí už dojezdil úplně ... dneska sem zase předjížděl kolonu přes plný čáry a zebry atp. a chtěl bych větší výkon... c20xe mě láká ale zas nekradu a tohle už bych docela chtěl mít zapsaný, takže zas jen německo...
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Je to staré auto, ale co na tom? Ona teda ta E46 taky není nejnovější, dělala se od roku 1998. Do každého auta budeš muset investovat, chápej dělat servis. Co se Ti nelíbí na C20XE? Maximálně tak pořizovací cena Corsy s tím motorem, ale cenově to bude podobné té E46(možná i levnější). Hlavně díly na Corsu budou levnější a spotřeba bude obdobná. Nebo sežeň X14XE, jasně, nemá to 150koní jako C20XE, ale těch 90koní s tou Corsou hejbe víc než slušně a potrápíš s tím nemálo aut, sám jsi se přesvědčil u Kuby. Pokud v autě neřešíš bezpečnost, tak bych se starších aut nějak extra nebál, když jim dáš potřebnou péči :)
Prosím -> Obrázek
Co-RS-ák

Příspěvek od Co-RS-ák »

no ale s e46kou uděláš teda o hodně víc parády než s corsou s c20xe... to nikdo neví pokud na to nešlápneš...ten komfort a všechno je úplně jinde a e46 bych chtěl tak 2001 možná 00, míň určitě ne.. a zrovna u auta který má mít přes 150koní bych tu bezpečnost docela řešil hele :D

jinak zpět ke corse... mě by se na ní právě líbilo to, že je nenapadná, ale když bude nadupaná, tak všichni akorát budou koukat...u toho báwa se to tak nějak čeká :D
jenže x14xe už napohled vypadá úplně jinak než to co tam má bejt..ta 1.6 co mám teď je napohled úplně stejná ;) a jinou corsu kupovat kvůli takovýmu motoru nebudu... většinou sou to prohnilý sráči, takže tudy cesta taky nevede... :nervi!: :)
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Tak když musíš mít auto k tomu, aby dělalo parádu, tak to je potom těžký :D

Jinak si myslím, že to BMW zase tolik nepojede, pokud tam nebude něco silnějšího(2.5 a víc?). Ale zase to bude žrát. A k té bezpečnosti, jak s BMW, tak s C20XE by jsi pomalu nejezdil a jestli to někam narveš ve 100+km/h, tak je úplně jedno v čem budeš sedět :)

Tak dej do auta C20NE, to je taky 8v a "vypadá" podobně. Ale pokud by jsi chtěl Corsu, tak bych našetřil peníze a třeba koupil z Německa, buď tu 2.0 nebo X14XE, případně GSi, tam ta auta jsou většinou v lepším stavu. Z toho co říkáš mi přijde, že ta Tvoje by trochu péče potřebovala :D
Prosím -> Obrázek
Bobek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobek »

Asi mi něco uniklo a hledat se mi to nechce :D chápu správně, že si dával hlavu z něčeho jinýho?
Nálepky dle vlastního návrhu! Levně!
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Chápeš správně :D
Prosím -> Obrázek
Bobek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobek »

A z čeho? :D