obcan nofka pekna kara ja mam ten samej motor akorat ma 253tis.nafrceno a neska sem ohnul tlumic rameno a rizeni na snehu sem vzal celne obrubnik xDDD mam ji taky necelej rok za 15tis.ale vykonove je to slaby a moc to netahne xDD
tak, za měsíc to bude rok, co jsem měnil olej, tudíž mě čeká výměna, koupil jsem Corsičce tentokrát olej GM, protože byl sa super cenu, tak si snad pochutná
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS
Tak zase trochu změna nálepka je tam jen na pár týdnů, protože kapota měla po laku nehodu takže se bude lakovat ještě jednou, aby to bylo perfekto.........
Jinak momentálně už nejsou pruhy ani na střeše, akorát ještě nemám foto
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
pěkné, to už máte tam u Vás takový teplo, že jsi stříkal venku kapotu? Já čekám, až bude venku aspoň 15 stupňů, ideálně 20 a víc, jinak to bude pomeranč a nebude to schnout...
Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
Venku naštěstí né to bylo u kámoše v garáži, měli jsme otevřeno, protože stříkací kit strašně smrdí jinak byla kapota u topení u nás je kosa, dneska sněžilo
na co bych tam dával 15'' nebo 16'' kola? mě tyhle vyhovujou, auto s tím alespoň jede, gumy mám zadara, nebo seženu za hubičku, takže co řešit. Černý jsem ty ronaly chtěl, protože celý auto je černá a červená, takže tam nechci cpát jinou barvu.
Takže ať si říká kdo chce co chce, mě se to líbí