Gooder Corsa B 1.4 44kW -> 60kW -> nyní O1RS
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
-
Re: Gooder Corsa B 1.4 44kW - Opět ubývá olej
to je docela dost za kola v takovym stavu... tak se pořádně koukni do auta a řekni jim že tam nejsou plus že ti zkurvili tamto, ale s tim teď už nic neuděláš protože sis to převzal a jezdil s tim...
-
To mi právě hodně nepřijde. Jestli jinak stojí 15, tak mám defacto 10 rezervu na opravu. Prodával je za 8000 nebo výměna, nabídl jsem mu tamty a 3000 jsem ušetřil 
To nemá smysl jim něco říkat, o ty čerpadla jsem se snažil a nic, stejně tak ten práh nemá cenu jim říkat.

To nemá smysl jim něco říkat, o ty čerpadla jsem se snažil a nic, stejně tak ten práh nemá cenu jim říkat.
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

-
H&R 55/35, no předek je opravdu na hraně. Jakmile je hup v zatáčce, slyším podběhy. Ale co teď s tím
Jinak vpředu opět trochu áčka.
Každopádně
35 je akorát. Chtělo by to na geometrii, trochu jsem ji rozhodil, ale říkám si, jestli nebude lepší ještě počkat a rovnou nedát čepy a siláče. A vpředu sundaný nápis CC. Ještě mě čeká dodělat druhý bok, chybí tam práh, čekám až mi přijdou přípravky proti korozi, abych to natřel, pak ho vrátím. Práh je sundaný od té doby, co se auto vrátilo ze servisu.

Každopádně

Prosím ->
Prosím ->

-
Pekny to je... Acka jsou dobry v zatackach:)) a cepy bych vymenil pred geo at to nedelas dvakrat;)
s těma podběhama...buď nějakej doraz , nebo kola s manším ET a poslední možnost, vytáhnout blatníky
s těma podběhama...buď nějakej doraz , nebo kola s manším ET a poslední možnost, vytáhnout blatníky

-
Áčka chci udělat ještě větší, aby kola zalezla více. Dorazy určitě dávat nebudu, to jsem proti tomu
a vytažením lemů asi podběh nevyřeším, spíš bych je vytáhl, abych nechytal o hranu blatníku, když chytnu o podběh, tak to tolik vadit nebude, je to plast 

Prosím ->
Prosím ->

-
s tema Akama na predni naprave...uvedom si, jak mala cast te gumy se dotyka vozovky kdyz mas odklon spravne..kdyz mas navic a-ka, tak to: 1) nebude brzdit ( nema cim, ten vnitrni prouzek pneu to nezachrani), 2) bude krutoprisne hrabat...ale nerozjedes se rychle 3) nebude to ani sedet a to ani v zatackach, protoze aby se kolo polozilo tak, abys se vyuzila cela plocha pneumatiky - to bys musel jet po dvou... 4) pekne rychle odrovnas pneumatiky...sjety kraje, pak je prohodis a hop muzes je hodit do kose....
kup ekcentricky srouby - (1200 Kč vč. poštovnyho) ( nacpes je normalne do sponiho ulozeni tlumice, normalka jenom na heveru, srovnas do vodovahy (samodomo), pak teprv geometrie....
http://www.ebay.co.uk/itm/Vauxhall-Cors ... 35bda649f7
a mas po starostech, nastavis si odklon tak jak ma bejt spravne, zadny naky ghetto Aka...
jediny auta co maj takhle velky odklony jsou drifter - kary....jenze ty maj upravneny i ramena a to tak,
aby prave pri preneseni vahy pri zataceni vyuzily celou plochu ......coz u corsy nehrozi
Jinac to mas suprovy, paradni vzhled.
kup ekcentricky srouby - (1200 Kč vč. poštovnyho) ( nacpes je normalne do sponiho ulozeni tlumice, normalka jenom na heveru, srovnas do vodovahy (samodomo), pak teprv geometrie....
http://www.ebay.co.uk/itm/Vauxhall-Cors ... 35bda649f7
a mas po starostech, nastavis si odklon tak jak ma bejt spravne, zadny naky ghetto Aka...
jediny auta co maj takhle velky odklony jsou drifter - kary....jenze ty maj upravneny i ramena a to tak,
aby prave pri preneseni vahy pri zataceni vyuzily celou plochu ......coz u corsy nehrozi
Jinac to mas suprovy, paradni vzhled.
-
Nad těmi šrouby jsem už přemýšlel, že bych je vzal kvůli tomu, abych to doupravil
já měl na snížení 60 ještě větší áčka, je to vidět na prvních fotkach, tohle je oproti tomu skoro rovné 
Jinak děkuju
Uvažoval jsem ještě upravit pruhy. Buď je sundat nebo dat jiné, ale nevím, bez těch nápisů se mi to teď líbí

Jinak děkuju

Uvažoval jsem ještě upravit pruhy. Buď je sundat nebo dat jiné, ale nevím, bez těch nápisů se mi to teď líbí

Prosím ->
Prosím ->

-
Víc fotek jsem nestihl, pak mě vykázali, že se tam nesmí

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Prosím ->
Prosím ->

-
-
- Člen Corsa Clubu
Acka co svet nevidel
Gůda vypada to dobre

Gůda vypada to dobre

ex Blitz C'Mon B
ex Bimmer E46 Coupe
now Cinquecento 0,9T
ex Bimmer E46 Coupe
now Cinquecento 0,9T
-
Petr: Ty by jsi to měl mít v pohodě 
Smithy: Děkuji

Smithy: Děkuji

Prosím ->
Prosím ->

-
- petanek192
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Pjekne photo
. 

Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON
Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON

-
CoRSak: Tak asi vím ne 
Petanek: V plánu jsem měl trošku lepší, ale jim se nelíbilo, že tam fotím

Petanek: V plánu jsem měl trošku lepší, ale jim se nelíbilo, že tam fotím

Prosím ->
Prosím ->

- jamal.jefries
kolik si za ten podvozek dal???
já jak sem měl ty pružiny TA-Technics tak už zezadu šli doháje protože po necelim roce změkli a šli furt nasebe+neseděli do misek byly moc velký+mam kvůly nim v háji tlumiče takže sem tam dal -20 z GSI a vypadá to hned líp.Ale na to GSI si taky budu kupovat tenhle HR tak jaký zatim máš dojmy???

Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction