Gooder Corsa B 1.4 44kW -> 60kW -> nyní O1RS
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
-
Gooder
Re: Gooder Corsa B 1.4 44kW - Opět ubývá olej
Já to budu natírat tím zinkem a na to přijde Tectyl. Jinak ten spodek mi nepřijde, že by byl poškozený, vypadá to, že to je právě v pořádku, ale zítra po práci bych to teda zkusil a uvidím, co na mě vykoukne. Jen teda to budu dloubat sto let

Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

- Hgi
No, ono to pod tím nástřikem není nikdy vidět až do doby, než tam zajedeš šroubovákem 
Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
-
Co-RS-ák
-
Gooder
Prave, do ted jsem mel klid
To zase bude takovou dobu stat 
Prosím ->
Prosím ->

- jamal.jefries
můžu ti říct že já měl tak 60% rzi právě pod tim nástřikem a kolem těch záslepek v podlaze

Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
- Hgi
svatá pravdaCo-RS-ák píše:Co oko nevidi, srdce neboli
Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
-
Gooder
Tak dneska jsem se na to byl podívat. Rejpnul jsem párkrát šroubovákem do spodku a bylo to v pořádku, co jsem našel, tak u jednoho otvoru byla rez. Záslepky vypadají ještě rez byla vpředu u těch 2 otvorů pod prahem. Takže jsem to ošetřil a zítra omrknu zbylé záslepky 
Prosím ->
Prosím ->

-
Gooder
Tak na autě už je zinek i Tectyl.
Zatím jen zinek, po zaschnutí jsem si všiml, že na pár místěch popraskal a někde jsem ho i odrolil. Jedná se spíš o místa, kde jsem nechal lak.

Tady už je na autě i Tectyl. Ta špatná místa od zinku jsem tím přestříkal. Jelikož se jednalo o místa, která nebyla napadena rzí, tak jsem to zatím moc neřešil. Uvidím, co s tím udělá čas.

Nakonec jsem dneska sjel do Prahy ještě pro jeden Tectyl, abych mohl udělat druhou vrstvu. Rovnou s tím jsem vzal i uvolňovač rzi na šrouby, abych mohl vyměnit bez problému posilovač brzd

Zatím jen zinek, po zaschnutí jsem si všiml, že na pár místěch popraskal a někde jsem ho i odrolil. Jedná se spíš o místa, kde jsem nechal lak.
Tady už je na autě i Tectyl. Ta špatná místa od zinku jsem tím přestříkal. Jelikož se jednalo o místa, která nebyla napadena rzí, tak jsem to zatím moc neřešil. Uvidím, co s tím udělá čas.
Nakonec jsem dneska sjel do Prahy ještě pro jeden Tectyl, abych mohl udělat druhou vrstvu. Rovnou s tím jsem vzal i uvolňovač rzi na šrouby, abych mohl vyměnit bez problému posilovač brzd
Prosím ->
Prosím ->

- jamal.jefries
paráda
mohl by ses ale zase pokusit dorazit na sever

Corsa B 1.4 8v
-
Gooder
Děkuji
Zítra mám denní, tak pak ve čtvrtek auto složím. S interiérem ještě uvidím, navíc musím natáhnout anténu. Při povolování toho biče to povolilo celé, takže jsem někde něco utrhl 
Alespoň na sever se pokusím dorazit, viz odpověď ve vaší sekci, ale bohužel nezaručuju
Ke klukům na východ nemohu, to mám denní 
Alespoň na sever se pokusím dorazit, viz odpověď ve vaší sekci, ale bohužel nezaručuju
Prosím ->
Prosím ->

-
Co-RS-ák
ty ses do toho dal !
) tam všude si to obrousil a natřel tim zázrakem?
já dneska umyl auto a stihnul natempovat kapotu a blatníky... luxus najednou, fakt rozdíl těším se až to uvidím za světla 
- jamal.jefries
jj no to já mam teď 1.4ku taky rozhozenou mam komplet interiér venku,našel sem 3 dirky a upadl mi hák na sedačku tak to musim nechat vyvařit vycákám dutiny prahy nosníky atd nakládám do ní interiér z tý bejvalý larkinovy 1.0ky mno a docela rád bych tam do srazu ještě nahodil pofacový nárazníky

Corsa B 1.4 8v
-
Gooder
CoRSák: Nene, tam to broušené není, na dost místech jsem to vzal přes lak, že to zkusím. Brousit se mi to nechtělo, tam kde nebyla rez
Řekl jsem si, že uvidím, co to udělá, přinejhroším to opadá.
jamal: Interiér mě taky někdy čeká, rád bych se podíval na podlahu. Ty dutiny, to se nějak odmašťuje taky? Já jen, že mám Tectyl na dutiny a nevím, jak s ním udělat nosníky, si myslím, že tam bude všude bordel
jamal: Interiér mě taky někdy čeká, rád bych se podíval na podlahu. Ty dutiny, to se nějak odmašťuje taky? Já jen, že mám Tectyl na dutiny a nevím, jak s ním udělat nosníky, si myslím, že tam bude všude bordel
Prosím ->
Prosím ->

- jamal.jefries
já to dělám valvolinem a to se normálně všude nastříká a jelikož je to ředitelný technickym benzínem tak člověk po nastříkání hodí auto na sluníčko a ono to vyvzlíná a všude zateče
jinak prahy atd se vystříkávaj takovou kuličkou která má v sobě díry do všech stran a aby se to nastříkalo úplně všude
jinak žádný odmašťování atd bych řekl že se dělat nemusí

Corsa B 1.4 8v
-
Gooder
Taky to mám od Valvolinu, ale ve spreji, takže to moc ředit nepůjde
Uvidím, kdy to zkusím, naštěstí u toho nebudu nebudu muset mít nepojízdné auto a čekat 3 dny, než to vytvrdne 
Prosím ->
Prosím ->