Gooder Corsa B 1.4 44kW -> 60kW -> nyní O1RS
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- Hgi
Re: Gooder Corsa B 1.4 44kW - Opět ubývá olej
co se stalo?
Corsa 1.2i (33kW) -> upgrade: 1.4 16V (66kW) ... ->>> new upgrade: X16XE ... cca 130kW (zatím)
-
neřikej žes to někam napral?? 
kdyžtak si zabírám, světla, kola, brzdy, sedačky

kdyžtak si zabírám, světla, kola, brzdy, sedačky

-
Já nikam, ale na parkovišti u Tesca mě přehlídli v couvajícím C-Maxu. Mám vzaté spolujezdcovi dveře, sloupek a kousek za dveřma(je to pod úrovní kolen). Je to trochu vmáčklé dovnitř a C-Max měl odřený nárazník. Vypadá to, že barva na Corse zůstala, takže tím, jak je to černé to skoro není vidět 
Zítra v práci vyplním záznam o DN a večer se sejdeme a dovyplníme to. Mrzí mě to, ale odnesly to jen plasty a plechy a ještě to dopadlo vcelku dobře, což třeba Pedros říct nemůže
2 minuty před tím, jsem říkal, že mluvení o jiném autě se mi vymstí, že se něco stane

Zítra v práci vyplním záznam o DN a večer se sejdeme a dovyplníme to. Mrzí mě to, ale odnesly to jen plasty a plechy a ještě to dopadlo vcelku dobře, což třeba Pedros říct nemůže

2 minuty před tím, jsem říkal, že mluvení o jiném autě se mi vymstí, že se něco stane

Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

-
to je hrozný jak ty naše auta nic nevydrží
a bude to pojízdný??
jak myslíš to mluvení o jiném autě? jako že ses před corsou zmínil nahlas že bys jí vyměnil?

jak myslíš to mluvení o jiném autě? jako že ses před corsou zmínil nahlas že bys jí vyměnil?

-
a věříš tomu, že se sejdete??? 

-
korrpi: jo, měl sem taky nutkání to napsat..
-
Jasně, úplně bez problému to jezdí. Víceméně se jedná jen o kosmetickou vadu, která díky barvě není moc vidět. Díky tomu, že mě vzal jen nárazníkem, který byl plastový, tak to jen promáčknul bez poškození barvy(alespoň co jsem tak viděl, auto mám špinavé, takže uvidím po umytí). Je to vzaté směrem k zadnímu kolu. Jak už jsem psal, mrzí mě to, ale člověk to nevrátí. Nikomu nic není a auto jezdí, a to je důležité, takže to dopadlo docela dobře 
Jinak si myslím, že v tuhle chvíli bylo úplně jedno, jestli to byla Corsa nebo nějaké Volvo, v těhle místech by se promáčklo podle mě cokoliv.
Korrpi: Vím, kde bydlí a mám jeho mobil, rodné číslo i jméno opsané z občanky
Bohužel ten papír nikdo z nás neměl a já musel být v půl 8 v Praze.

Jinak si myslím, že v tuhle chvíli bylo úplně jedno, jestli to byla Corsa nebo nějaké Volvo, v těhle místech by se promáčklo podle mě cokoliv.
Abych řekl pravdu, tak vůbec nevím. Tím olejem mě přešla chuť něco dělat a teď ještě k tomu tohle...Co-RS-ák píše:jak myslíš to mluvení o jiném autě? jako že ses před corsou zmínil nahlas že bys jí vyměnil?
Korrpi: Vím, kde bydlí a mám jeho mobil, rodné číslo i jméno opsané z občanky

Prosím ->
Prosím ->

-
ach jo.... dělal a zase dělá u chlupatejch a nevozí sebou věci co mam mít

-
Před 14dny to kolega v práci vypisoval, stalo se mu něco podobného a říkal jsem, že si ten papír budu muset taky sehnat

Prosím ->
Prosím ->

-
tak hlavně že jezdíš... mě se teď nejak serou brzdy, tak to musim co nejdřív udělat abych mohl jet do Varů na fesťák a svézt se bez strachu že pojedu až do D 

-
No brzdy byly taky v plánu, ale nějak se poslední dobou nedaří.
Jojo, by mě jinak štvalo víc, kdyby to bylo nepojízdné, když teď ve čtvrtek jedu na dovolenou. Záznam už mám vyplněný, tak snad se večer sejdeme, abych doplnil věci, které tam ještě chybí
Jojo, by mě jinak štvalo víc, kdyby to bylo nepojízdné, když teď ve čtvrtek jedu na dovolenou. Záznam už mám vyplněný, tak snad se večer sejdeme, abych doplnil věci, které tam ještě chybí

Prosím ->
Prosím ->

-
Tak formulář je sepsaný a už zbývá to jenom odnést na pojišťovnu. Po umytí jsem zjistil, že by byl potřeba i lak.
Prosím ->
Prosím ->

-
-
Jsem to teď umyl a skoro to není vidět, ta černá to dost maskuje. Takže to na fotce nebude vidět, si myslím 
Na hraně sloupku mi trochu prasknul lak na dvou místech a jinak tam jsou škrábance a promáčkliny na dvěřích a blatníku. Ale vůbec nevím, jak to udělat s pojišťovnou. To jim donesu ten papír a oni pak za mnou pošlou někoho, aby to vyfotil? Já teda žádnou fotku nemám

Na hraně sloupku mi trochu prasknul lak na dvou místech a jinak tam jsou škrábance a promáčkliny na dvěřích a blatníku. Ale vůbec nevím, jak to udělat s pojišťovnou. To jim donesu ten papír a oni pak za mnou pošlou někoho, aby to vyfotil? Já teda žádnou fotku nemám

Prosím ->
Prosím ->

-
jo, zajdi na nejbližší pobočku pojišťovny
nebo jestli chceš zařídím ti to

nebo jestli chceš zařídím ti to