díky, je to dělaný tak, aby to vypadalo decentně ( ne jak spousta lidí 13 kola a k tomu vzadu rouru z okapu ) když jedu normálně, tak je to pohoda, jen hlubší zvuk
Světla nejsou tak černý, tohle je fotka už za šera navíc obrysovky mám silnější, takže to svítí líp jak originál, není čeho se bát a hlavně se mi to líbí
Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS
Tak dneska jsem byl za kámošem, cca 200 m od baráku on koupil corsu na díly, aby dal dohromady svojí a zbytech zvrakuje, tak jsem si vzal všechny světla, komplet sedačky, startér a pár blbostí z interiéru... za cíga
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
v neděli jsem dal zadní dělené sedačky v lepším stavu a dnes jsem měnil zadní ložisko a pružiny, zjistil jsem, že jsem měl corsu sníženou, protože na obou pružinách byly ulomené první dva horní závity
Po výměně ložiska jsem ztratil ochrannou krytku, aby mi tam nešel bordel, tak jsem si jí zatím půčjčil od kámoše co má Vauxhall Corsa 1.6 GSI, která smutně stojí a čeká na renovaci... Včera jsem se dostal do obchodu, tak jsem koupil nový, ale na feldu, je to úplně stejný a ještě levnější a nemusel to objednávat
Jinak jsem dneska Corsu poslal k zemi, ale jen na chvíli