Corsa 1.0 12V r.v. 1998

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

jumbo

Corsa 1.0 12V r.v. 1998

Příspěvek od jumbo »

Ahoj, chtěl bych se podělit o svoje auto :) když to půjde, budu sem dávat fotky z průběžných úprav a postupy k práci. :)
jumbo

Re: Corsa 1.0 12V r.v. 1998

Příspěvek od jumbo »

První týden co jsem si prvně přivezl moje první auto domů :)
PS: toho černýho "sloupku" si nevšímejte, to byl jen pokus přes PC :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) jumbo dne 07 srp 2013, 08:37, celkem upraveno 1 x.
jumbo

Příspěvek od jumbo »

Potom jsem si začal dělat jiný věci ohledně auta jako byly výmeny kotoučů a destiček na přední nápravě, výměna tlumiče výfuku, stěračů, oleje a sportovního filtru. Tyto prkotiny sem dávat nebudu, jen píši "úpravy", které proběhly (tedy více než úpravy, to byly opravy) :D
Ale možná sem hodím i fotku sportovního filtru.
Dále jsem stříkal přední, zadní lemy a část černých doplňků, co jsou na nárazníku na černo, aby se obnovila barva.
V autě mám i audio: Subwoofer MTX Audio 750W se zesilovačem CARPOWER 750W 2-kanál, a ve předních dveřích mám 50W koaxiální magnáty (50W bohatě stačí, aby dveře zbytečně nerozonovaly a abych neměl v předu moc přebasováno nebo převýškováno, proto koaxiální a 50W)
Foto Subwooferu a zesiku se sem určitě časem dostane.
Naposledy upravil(a) jumbo dne 07 srp 2013, 08:53, celkem upraveno 2 x.
jumbo

Příspěvek od jumbo »

Olepeny a nastříkány lemy. Nejdřív jsem to nastříkal šedou základovkou a potom matnou černou.
jumbo

Příspěvek od jumbo »

Ještě jsem zapoměl dodat, že jsem si jiš před tímto "nástřikem" plastů kupoval nová kola, která mám do teď a do nedávna jsem měl na autě kola, co se montovala na felicie v plné palbě Laurin & Klement nebo jak se to píše :D a bohužel na českých silnicích dopadly takto.... :( 60km/h, díra jak hovado a takto jsou v ha*zlu. A v tom červeným kroužku ze znázorněn prasklý límec skrz na skrz.
jumbo

Příspěvek od jumbo »

Nyní moje auto vypadá takto (fotka bez nově nastříkaných lemů a auto je sníženo přes PC), ale takto nějak chci auto snížit, a kola nastříkat na nějakou pěknou barvu. (fotka není moc kvalitní, po tom co jsem jí musel změnit, aby se sem vešla)
jumbo

Příspěvek od jumbo »

Budu rád, když mi sem kdokoliv napíše jeho tip či názor na to, jak by to udělal jinak a podobně :) díky moc :) příští úpravy do budoucna budou: Přepážka mezi sportovním filtrem a motorem, výměna svíček, oleje, potažení interiéru látkou. Do příště mě určitě ještě něco napadne, takže zatím ahoj a díky za koment a shlédnutí :)
jamal.jefries

Příspěvek od jamal.jefries »

Tak tě tady vítám.To nastříkání těch plastovejch částí nebylo moc dobrý řešení protože do nejbližších 2 let se ti to začne loupat.Jinak těch kol je škoda mno ale tak ať ti kozička slouží :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Obrázek
Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
jumbo

Příspěvek od jumbo »

Díky za uvítání :D hele do 2 let budu mít stejně možná jinou corsu :D a pokud ne, chci tam dát jiný plasty, a nebo udělat plechový lemy a ne z toho plastu, to je jen otázka do budoucna, takže je to v pohodě :D ted to budu jen stříkat silikonem nebo něčím patlat, aby to vypadalo jako nové :) Jo jo je jich škoda, ale měl jsem je od bratránků zadarmo, ale byly 3 ze 4 bouchlý s malou hranou na těch 3 kolech, takže to celkem stálo už tak na prd ;) takže ted mám nový pěkný kola a vše je OK :)
MAMBO

Příspěvek od MAMBO »

To střikni ty plasty do zelena taky 8)
Corsa B 1.0 5 dveř
jumbo

Příspěvek od jumbo »

Ta zelená se mi nelíbí :( :D nejradši bych auto dal komplet do jiný barvy, ale to až bud časem a nebo to nechám v tý zelený ;)
jumbo

Příspěvek od jumbo »

Tak tu máme další "úpravy", teda jsou to spíše preventivní věci a věci na auto, aby fungovalo jak má :) čili dnes dolévání chladící kapaliny do chladiče (koncem léta udělám kompletní vypláchnutí chladiče), dále výměna svíček za NGK V-LINE 23, před tím tam byli BOSCH super +, ale již dosloužili nebo mají těsně před koncem podle toho jak jsem viděl jak vypadají :) dále výměna lanka k akceleračnímu pedálu + promazání (aneb kdo maže, ten jede) :sofa_fuck: + umývárka pro auto, ale to je jen taková třešnička na dort dneška, nic víc :D
MAMBO

Příspěvek od MAMBO »

To je klam, je to dobra barva, trochu bych to dostřikal jenom. Kdybys kupoval světla tak tam dej uplně čiré, to tu zelenou jeste podtrhne, skoda ze se nedelaji na pětidveř :lol:
Corsa B 1.0 5 dveř
jumbo

Příspěvek od jumbo »

Ale jo, asi máš pravdu :) každopádně auto když jsem koupil, tak má poustu drobných oděrek, ale to se zadělat kitem :) takže až se nahromaděj peníze, tak auto zakituju a nalakuju :) ale když jsem auto kupoval, tak ten den majitelovi poštačka promáčkla dveře u řidiče :( takže je mám promáčklé a nevím zda půjdou vyklepat, doufám, že jo...
jumbo

Příspěvek od jumbo »

Zdravím :)

Tak nedávno jsem na autě dělal nový přívod vzduchu pro sportovní filtr, stříkal jsem a kitoval zpětná zrcátka na černou lesklou. Mám nový sportovní výfuk, fakt krásný zvuk, na to že je to jen 1.0 :). Nechal jsem si na jaro opravit na soustruhu nová R15 kola exip, které půjdou na leštění a stříkání. Ještě na jaře se bude dávat sportovní stavitelný podvozek, a časem i černá matná fólie na střechu, protože na střeše není lak, jen barva (takto již koupeno s tou střechou). Dále na jaře se bude rozlešťovat lak na karosérii a to je zatím vše ohledně momentálních úprav, či úprav do budoucna. Záleží na čase a financích. :)
Odpovědět