Petr: Proč mám dát vědět?

Já doufám, že se mi tohle nestane. I když uvažoval jsem o pojištění proti krádeži. Přímo tenhle kus se někdo snažil už několikrát ukrást(jak první majitel, tak i druhý).
Pedros1: Tenhle styl mě minul. Neříkám, že to je ošklivé, to ne, ale já bych do toho nešel. To auto by bylo absolutně nepoužitelné. Navíc už jen ta kola jsou hodně velká na to auto. Podvozkově mi to moemntálně vyhovuje
Míra: Myslím si, že ta barva je věc vkusu. Osobně mi přijde nejhorší barva růžová(našel bych jich víc). Každopádně v tom případě je každý taxikář gay

O tom podvozku Focusu vím moc dobře, jak sám víš, zvažoval jsem ST170(bavil jsem se s r0mikem, co ho měl a teď má Focuse RS. Říkal, že je problém na to shánět díly, když se něco posere, všechno se musí řešit ze zahraničí a prý ten motor nejede, jak by měl. Dokonce jsem někde viděl, že zkoušely měřit výkon po cca 5 letech provozu ST170 a místo původních 173ps měl 130ps. Jasně, bude to kus od kusu, ale tohle mě fakt zarazilo.). NO TAK MÁME GOLFY, NO A?
jamal: U mě je zrovna VW značka z koncernu, kterou bych chtěl jako poslední, Míro, já vím, mám Golfa

Ale zase nemůžu říct, že bych si ho nekoupil. Nikdy nevím, co bude. Je teda pravda, že poslední Golfy, Pola atd mají povedené.
mglore: Korrpiho ber s rezervou(teda doufám, že to tak myslí), známe se(ale to jsi nemohl vědět). Jinak na ty značky mám stejný názor jako Ty

Obzvlášť u dnešních aut je jedno, co kdo má za značku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.