Gooder Corsa B 1.4 44kW -> 60kW -> nyní O1RS
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- deaddream_corsab
Re: Gooder Corsa B 1.4 44kW - Opět ubývá olej
1,9 tdi moje stara firemni octavie najeto 600 000 km momentalne už mam firemní vw ale ochcavka ješte jezdí
takže motor v pohode ta verza myslím 110hp nebo tak nejak
takže motor v pohode ta verza myslím 110hp nebo tak nejak
blue b corsa
- Bobek
- Kontaktovat uživatele:
Chceš mi říct, že HTPčkem na dálnici máš stejnou spotřebu jako ve městě? Ta spotřeba tam stoupá až o dvojnásob.. Když jsem jezdil s HTP dálky na Slovensko (všechno dálnice průměr 130-140), tak spotřeba stoupla až nad 10l (nedej bože jet 150-160..) - to jsem byl někde u 12lKorrpi píše:...ale pak ta cena dopravy![]()
...povolený rychlosti jsou 50/90/130 a tou se dosáhne i Haťapkou

Přesně proto jsou ty malý hustorkuto přísný TSI, TFSI, HTP motory úplně k hovnu..
Edit: prolezl jsem celej ten topic.. Miro proč haníš 1.8T? To, že Jirka narazil na debilní kus je hodně velká haluz, ale říct, že jsou tyhle motory nahovno..

Edit 2: Laďo fakt pecka, barva je dokonalá

Nálepky dle vlastního návrhu! Levně!
-
co jsem slyšel od Tholise na vlastní uši tak z ní byl nešťastnej
a jinak: www.bit.ly/13cjCmW
spotřeba je myšlena všeobecně když honíš jakýkoliv auto
je jasný, že prostě tříhrnkovej benzín nebude po dálnici zbírat drobky jako turbokamna TDY co pojedou za 1,346L/100
jinak toto je moje spotřeba s HTP 51kW po 160km

spotřeba je myšlena všeobecně když honíš jakýkoliv auto

je jasný, že prostě tříhrnkovej benzín nebude po dálnici zbírat drobky jako turbokamna TDY co pojedou za 1,346L/100

jinak toto je moje spotřeba s HTP 51kW po 160km

-
Jaky prodavaji odpustku o chci vedet???:D proc sou pd nahovno? To slysim prvne.. Kazdej rekne ze tn motor je nesmrtelnej akorat je trochu hlucnejsi oproti cr...
Noo to ze nekdo ma najeto 400k km nic neznamena... Kdyz posles babu na vylet na ty plastovy trikolce tak ti to najede taky ale to neznamena se je dobrej ridic
a tou fabkou co tu mas na obrazku.. Spotreba pekna ale ladik to pojede hodinu s podobnou kdezto fabka to pojede tri dny aby mela malou spotrebu
nee 1.4 mpi jede celkem pekne, osobni zk a spotreba pri normalni jizde ujde 
Noo to ze nekdo ma najeto 400k km nic neznamena... Kdyz posles babu na vylet na ty plastovy trikolce tak ti to najede taky ale to neznamena se je dobrej ridic

-
prodávání odpustků neprozradim bo je to chujovina a absolutně s tím nesouhlasím..... patří taky do te skupiny co se bojí nést nasledky za sve činny?
PD - Pumpe-Düsse není žadnej zazrak
"nejlepší" TDI byly první s rotačním čerpadlem ty vydrží milionek (66/81) a maji nejnižší spotřebu
Ladik asi těžko pojede hodinu s podobnou spotřebou protože neznaš profil cesty ty truhlíku
1,4 mpi, že jede hezky to nemyslíš vážně
to je tak elektrikou dokurvenej skvělej motor.... protože si uvědomili chybu co udělali ele. plynem tak 1,4 MPI stáhli a nahradili ho HTP
jinak je to motor s konstrukcí schodnou z motorem ze Š. 1000
OHV s 3x uloženou klikovou hřídelí
sorry ale se svými 400tis se považuju za lepšího řidiče jak mladej nevyskakanej puboš co nedávno sed za volant

PD - Pumpe-Düsse není žadnej zazrak

Ladik asi těžko pojede hodinu s podobnou spotřebou protože neznaš profil cesty ty truhlíku
1,4 mpi, že jede hezky to nemyslíš vážně

sorry ale se svými 400tis se považuju za lepšího řidiče jak mladej nevyskakanej puboš co nedávno sed za volant

- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
láájk
..až na ty odpusky

..až na ty odpusky

Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
-
Míra: Ta cena dopravy mě vychází možná +/- na stejno jako u Corsy. Při dodržování rychlostí se s tím dá jezdit s přehledem do 8l/100km podle palubáku(chci časem zjistit, jak moc kecá palubák). Což mi přijde, že je více než slušné, když Corsa měla 3x menší výkon. Navíc já nejezdím jak debil, rychlosti víceméně dodržuju. Jinak na nějaký ten okruh bych chtěl. Plánoval jsem to i s Corsou, až by se tam upravilo sání, aby to trochu jelo. Tohle jede podstatně lépe, takže proč ne 
Jinak bavil jsem se o tom s Tholisem(Fabia RS vs Octavia RS). To, že mi říkal, ať vezmu FRS opomíjím. Ale když jsem se s ním bavil o té ORS, tak jsem se ho ptal i na motor a nějak nic neříkal, říkal jen, že mě to auto sežere(myšleno na spotřebě). Samozřejmě, když na to šlápnu a budu to furt točit nad 2000 otáček, tak to žrát bude. Ale když člověk nebude mít v hlavě vymeteno, tak se s tím dá jezdit s hodně slušnou spotřebou. Já nějak nechápu to, že když si někdo koupít výkonější auto, tak že hned musí jezdit jako bezmozek
Příklad: Dneska ráno z práce domů a spotřeba 7,5 s tím, že na několika místech jsem si ten výkon trochu užil. Takže se dá jezdit do 8l a nebýt brzda provozu.
Jinak o těch problémech, co tu odkazuješ vím. Kazí se tam různé hadice a ty cívky. Ty cívky byla špatná série a když se dají od jiného výrobce, je po problému. No a hadice pak stačí nahradit silikonovými a je taky klid. O jiných pravidelných závadách nějak víc nevím
Jinak na ty odpustky mám stejný názor jako Míra. Navíc ještě když v Praze funguje to, že když zaplatíš, body nedostaneš(teď myslím za rychlost, zbytek nevím), tak mi to přijde zbytečné
Tu 1.4MPI jsme kdysi měli a taky jsem z ní nebyl učarovaný. To třeba 1.2 HTP(předchozí rodinné auto) mi přišla zajímavější. To auto bylo docela živé v nižších otáčkách. Ale jakmile člověk vjel na dálnici a jel kolem 130, tak ta spotřeba...
Ale co by člověk chtěl od malého objemu. Teď mají rodiče slabší 1.2 TSI a to jede dobře. Ale říkám si, jak dlouho... Přijde mi to hrozně přemotorovaný na ten objem(dokonce mám pocit, že před 2 lety při garančce ubrali na turbu).

Jinak bavil jsem se o tom s Tholisem(Fabia RS vs Octavia RS). To, že mi říkal, ať vezmu FRS opomíjím. Ale když jsem se s ním bavil o té ORS, tak jsem se ho ptal i na motor a nějak nic neříkal, říkal jen, že mě to auto sežere(myšleno na spotřebě). Samozřejmě, když na to šlápnu a budu to furt točit nad 2000 otáček, tak to žrát bude. Ale když člověk nebude mít v hlavě vymeteno, tak se s tím dá jezdit s hodně slušnou spotřebou. Já nějak nechápu to, že když si někdo koupít výkonější auto, tak že hned musí jezdit jako bezmozek

Jinak o těch problémech, co tu odkazuješ vím. Kazí se tam různé hadice a ty cívky. Ty cívky byla špatná série a když se dají od jiného výrobce, je po problému. No a hadice pak stačí nahradit silikonovými a je taky klid. O jiných pravidelných závadách nějak víc nevím

Jinak na ty odpustky mám stejný názor jako Míra. Navíc ještě když v Praze funguje to, že když zaplatíš, body nedostaneš(teď myslím za rychlost, zbytek nevím), tak mi to přijde zbytečné

Tu 1.4MPI jsme kdysi měli a taky jsem z ní nebyl učarovaný. To třeba 1.2 HTP(předchozí rodinné auto) mi přišla zajímavější. To auto bylo docela živé v nižších otáčkách. Ale jakmile člověk vjel na dálnici a jel kolem 130, tak ta spotřeba...

Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

- Fošna
Jezdil jsem s 66kW 81kW a 74kW... nejlepší byla 66kW.. výkon stačil, spotřeba luxusní a dá se to načipovat na větší výkon... 81kW má prej nějak zablokovanou ŘJ a nedá se tak dobře načipovat. Jinak u PD má každý vstřik svoje čerpadlo, takže servis je dražší a spolehlivost je taky na prd... a u PD mi palubák ukazoval spotřebu 6,4L což je na 1.9TDi docela dost
Corsa A 12NC (43PS)--- EX
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)
-
htp žere jako somalec v all you can eat protoze nad 120 dochlazuje ventily extremne bohatou smesi, takze na dalnici je to
vcelku mizerna motorizace, mesto cajk.
vcelku mizerna motorizace, mesto cajk.
-
tak co banáne nahoď fotky golfa 

-
Jediné fotky, co mám, tak jsou tamty
Stejně to auto tady nikoho už nezajímá 
Edit: Míro nevíš, co bylo za motory v Chevrolet Cruze LS?

Edit: Míro nevíš, co bylo za motory v Chevrolet Cruze LS?
Prosím ->
Prosím ->

-
to je taková kosmická loď oproti corse... jak vevnitř, tak pod kapotou 

-
vím čtyrválcové vznětové i zážehové 

-
Tak jaké benzinové motory? 

Prosím ->
Prosím ->

-
co je na tom kosmickýhoCo-RS-ák píše:to je taková kosmická loď oproti corse... jak vevnitř, tak pod kapotou

Ladiku ja nevím - UTFG