jinak ty 2 nejslabší se do evropy ani nedodávaly
Pokec o všem a o ničem VI.
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
-
Korrpi
Re: Pokec o všem a o ničem VI.
no jasně nejslabší byly ty 1,6 s 91kW pak byly 96kW a nakonec V_TEC co jsi ukazoval se 110kW
-
Co-RS-ák
-
Gooder
Já jsem našel nějakou 1.4 s 90HP 
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

- yeti
- Kontaktovat uživatele:
koho sem dnes potkal s cernou corsou B 3dv asi na r15 v ostrave. Holohlavej typek a koukali jsme na sebe. Ja bile Ácko.... 
- valentaj
Opel Corsa B 1.0 12V
!!!! Budem spolu dokud nás STK nerozdělí !!!!
40KW = Pár vyplašených kobyl, které umí někdy překvapit
!!!! Budem spolu dokud nás STK nerozdělí !!!!
40KW = Pár vyplašených kobyl, které umí někdy překvapit
-
Korrpi
néééééééééBufik píše:Okno jsem rozmlátil já. Naložil jsem blbec všechny kola do kufru a když jsem zavíral kufr horní kolo prošlo skrzJá chtěl to poslední dát na sedačky, ale Gooder mi řekl že se to tam vleze a nevlezlo
-
Gooder
On to svedl na mě jo?
řešil, kam je dá, tak jsem mu řekl, že by se mohly všechny vejít do kufru. Tak že to prý zkusíme. No kola pak dal přes sebe a já se je snažil dát vedle sebe, protože 2 tak šly, ale vzdal jsem to, protože to Bufík neřešil. Tak že to zkusíme takle. No bouchnul kufrem a kolo vylezlo
já ho nijak ale nenutil 
Prosím ->
Prosím ->

- Bobek
- Kontaktovat uživatele:
Nemělo by se už něco dělat s těma botama? Nebaví mě to tu každý ráno mazat 
Aktuálně
Espace V Initiale Paris, 165kw, 2017
Fabia 1 Combi, 74kw, 2001
Ex
Laguna III ph1 IP, 173 kw, 2009
Laguna III ph3 IP, 110 kw, 2014
Mégane Grandtour GT, 151 kw, 2016
Mégane Grandtour GT220, 162 kw, 2015
Opel Vectra B Caravan, 92 kw, 2001
Ex
- jamal.jefries
taky pořád mažu neboj 

Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
-
Gooder
Já se s tím obracel na Wickeda, ale ten si zprávu ještě nepřečetl a už to nějaký měsíc bude 
Prosím ->
Prosím ->

-
Korrpi
jen mažte, protože kdo maže ten jede 
- Bobek
- Kontaktovat uživatele:
Wicked na nás kašle 
Aktuálně
Ex
Ex
-
Gooder
Tak včera moje první pokuta a za takovou píčovinu 
Prosím ->
Prosím ->

-
FatriX
- Kontaktovat uživatele:
-
Gooder
No všechno začalo už ráno. Jel jsem do školy a cestou k Hgimu s díly(bydlí kousek od školy). Ale navigace neznala jednosměrky, tak jsem jel o trochu dál a objel to. Tam jsem chtěl zahnout doleva, ale tam jsem zjistil, že je to uzavřené. Tak jsem se otočil, popojel a dával přednost na hlavní, odkud jsem vyjel. Viděl, že vlevo ode mě stála státní policie, která se za mě pověsila a následovala mě k domu Hgiho. Tam jsem zaparkoval a oni rozblikali majáky(mně bylo jasné celou dobu, že si mě zastaví). Tak jsem vystoupil, dal jim papíry od auta a řidičák, dali mi dejchnout(také poprvé), poděkovali a odjeli. Mezitím zablokovali ulici a za nimi se vytvořila menší kolona 
Po předání atp jsem vyrazil do školy a nechal auto před školou, kde jsem předtím stál s Fabii na zápis a později i s Corsou na focení, takže jsem myslel, že se tam stát smí(nikde žádná značka). Kolem desáté 2x houknul alarm(mám indikaci na DO) a o přestávku jsem se šel podívat a nic jsem nezpozoroval. O oběd jsem vyšel a koukám za stěračem lístek z cca desáté hodiny. Koukám upozornění o mestské policie, že jsem podezřelý z přestupku zabrání veřejného prostranství čtyřmi koly. Pod tím, že se mám dostavit na městskou policii. Tak jsem se podle navigace vydal na jejich sídlo. Přijdu tam a paní za přepážkou, že jsem stál tam, kde nesmím, že jsem stál v PARKU!!, že by tam musela být značka(tohle jsem moc nepobral, protože to by značky musely být všude podél silnic). Tak to vypisovala a říká, je to bez bodů a až do tisíce korun, ale je to Váš první přestupek a ještě jste hned přišel(v duchu si říkám, to by mohlo být jen domluvou). Najednou z ní vypadlo, že to mám za 500Kč
Tak jsem zaplatil a nashledanou... Ještě podle paní za přepážkou oblíbené výběrčí místo.
Celkem mě to nasralo, stačilo stát o 2 metry vedle a mám klid. Stálo tam se mnou asi 15 aut a papírek jsme měli jen 3. V tom místě je totiž asfalt(široký jako klasická ulice), který po 30 metrech končí. Já stál vedle asfaltu na vyježděné hlíně a pod celým autem byla louže velká jako kráva(sám jsem do ní vystupoval)... Park jak vyšitý. Kdyby tam byla tráva, kytky nebo něco, nic neřeknu, ale tohle
Já stál tam, co je ten bod A(vedle mě ještě 2 auta). Zbytek aut na tom asfaltu. Dneska už tam dávno nejsou ty zabrány a v místě mého stání není po trávě ani památky, ale vyježděná hlína(včera bahno).
http://www.mapy.cz/#!t=s&x=16.591675&y= ... m%C4%9Bsto
Po předání atp jsem vyrazil do školy a nechal auto před školou, kde jsem předtím stál s Fabii na zápis a později i s Corsou na focení, takže jsem myslel, že se tam stát smí(nikde žádná značka). Kolem desáté 2x houknul alarm(mám indikaci na DO) a o přestávku jsem se šel podívat a nic jsem nezpozoroval. O oběd jsem vyšel a koukám za stěračem lístek z cca desáté hodiny. Koukám upozornění o mestské policie, že jsem podezřelý z přestupku zabrání veřejného prostranství čtyřmi koly. Pod tím, že se mám dostavit na městskou policii. Tak jsem se podle navigace vydal na jejich sídlo. Přijdu tam a paní za přepážkou, že jsem stál tam, kde nesmím, že jsem stál v PARKU!!, že by tam musela být značka(tohle jsem moc nepobral, protože to by značky musely být všude podél silnic). Tak to vypisovala a říká, je to bez bodů a až do tisíce korun, ale je to Váš první přestupek a ještě jste hned přišel(v duchu si říkám, to by mohlo být jen domluvou). Najednou z ní vypadlo, že to mám za 500Kč
Celkem mě to nasralo, stačilo stát o 2 metry vedle a mám klid. Stálo tam se mnou asi 15 aut a papírek jsme měli jen 3. V tom místě je totiž asfalt(široký jako klasická ulice), který po 30 metrech končí. Já stál vedle asfaltu na vyježděné hlíně a pod celým autem byla louže velká jako kráva(sám jsem do ní vystupoval)... Park jak vyšitý. Kdyby tam byla tráva, kytky nebo něco, nic neřeknu, ale tohle
Já stál tam, co je ten bod A(vedle mě ještě 2 auta). Zbytek aut na tom asfaltu. Dneska už tam dávno nejsou ty zabrány a v místě mého stání není po trávě ani památky, ale vyježděná hlína(včera bahno).
http://www.mapy.cz/#!t=s&x=16.591675&y= ... m%C4%9Bsto
Prosím ->
Prosím ->

Spotřeba SEAT TOLEDO AHF 81 kW / 110 HP